– A QNAP® Systems, Inc. bemutatja a vadonatúj TS-2888X AI-Ready NAS-t, egy többfunkciós AI megoldást, amely kombinálja a robosztus tárolást és a használatra kész szoftveres környezetet, amely egyszerűsíti az AI munkafolyamatokat magas költséghatékonyság mellett. A TS-2888X a következő generációs 18 magos Intel® Xeon® W processzorára épül és hibrid adattárolási architektúrát integrál, nyolc merevlemezt és húsz nagy teljesítményű SSD-t (köztük 4 U.2 SSD-vel) használ, valamint támogatja akár 4 csúcskategóriás grafikus kártya telepítését a QNAP AI fejlesztői csomagjával a „QuAI”-val. A TS-2888X integrálja mindazt, ami a gépi tanulási AI-hoz szükséges, ezzel segíti a szervezeteket az AI alkalmazások gyors és egyszerű implementálásában.
Az elővásárlók, mostantól 15% kedvezményt vehetnek igénybe a TS-2888X előrendelésével (2018. november 30-ig). Rendeld elő a TS-2888X-at most
„A tipikus AI munkaállomásokhoz képest a TS-2888X nagy teljesítményű számítási teljesítményt és hatalmas tároló kapacitást ötvöz, ezzel nagymértékben csökkenti a késleltetést, gyorsítja az adatátvitelt és kiküszöböli a hálózati kapcsolat szűk keresztmetszetét.” – nyilatkozta David Tsao, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „az AI-központú hardverek és szoftverek integrálása csökkenti az AI feladatok végrehajtásához és kezeléséhez szükséges időt és összetettséget, így a TS-2888X a legtöbb szervezet számára ideális AI megoldás.”
A TS-2888X az AI optimalizálás köré épült. A nagy teljesítményű Intel® Xeon® W processzor, mely 18 magot, valamint 36 szálat és 4,5 GHz-es Intel® Turbo Boost Technology 2.0 technológiával rendelkezik, a TS-2888X akár 512 GB DDR4 ECC RDIMM 2666 MHz-es RAM-ot is támogat a nagy munkaterhelés betöltésére és feldolgozására. A TS-2888X támogatja az általános NVIDIA®, AMD® és Intel® gyorsító kártyákat, 8 PCIe bővítőhelyet és 2000 W-os 80Plus Platinum tápegységet tartalmaz, amely akár 4 csúcskategóriás grafikus kártyát is képes fogadni a hatalmas számítási teljesítmény érdekében. A TS-2888X hibrid tárolási architektúrát alkalmaz, amely 8 db 3,5 hüvelykes SATA 6Gb/s HDD-t, tizenhat 2,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s SSD-t és négy 2,5 hüvelykes, nagy I/O sebességű U.2 PCIe-t Gen3 x4 NVMe SSD-t fogad az SSD-gyorsítótárazás vagy az auto-tiering előnyök kihasználásához a teljesítményigényes alkalmazások esetében.
A TS-2888X átfogó szoftverkörnyezetet vezet be a vállalatok számára az AI alkalmazások egyszerű létrehozásához és karbantartásához. Az exkluzív QuAI mellett – egy AI fejlesztői csomag, amivel gyorsan építhetünk, fejleszthetünk és optimalizálhatunk AI modelleket, amelyeket a NAS-on futtatunk – a QNAP Container Station számos nyílt forráskódú eszközt és keretrendszert (többek között Caffe, TensorFlow, AlexNet, FaceNet stb.) támogat az AI munkafolyamatok eléréséhez a felhasználók számára. A TS-2888X rugalmas biztonsági mentési megoldásokkal és pillanatkép-védelemmel is rendelkezik, amelyek szavatolják az adatbiztonságot, ugyanakkor lehetővé teszik a hatékony katasztrófa-helyreállítást is. A minden egyben AI megoldásnak köszönhetően a TS-2888X nagyban leegyszerűsíti az AI megvalósítását, miközben jobb költséghatékonyságot nyújt.
A TS-2888X-szel kapcsolatos további információkért, beleértve a hardver specifikációkat, a szoftverfunkciókat és az előrendelés részleteit kérjük, látogasd meg weboldalunkat: https://www.qnap.com/solution/ts-2888x-early-bird/en/.