Franciaország, Párizs – A Thermaltake és a Thermaltake Gaming Tt eSPORTS számos különböző gaming terméket mutat be a 2018-as Paris Games Week-en (rövidítve: PGW), október 26. péntektől, egészen november 30. keddig az expo keretében, amely Porte de Versailles-ban kerül megrendezésre.
A Thermaltake bemutatja a Level 20 termékcsaládba tartozó házakat, a nagy kapacitású RGB tápegységeket, az RGB hűtőrendszereket és még sok más terméket. A Tt eSPORTS bemutatja az olyan professzionális játék-perifériákat, mint például a TT Premium X1 RGB cherry MX Silver mechanikus játék billentyűzet, az IRIS Optical RGB Gaming egér, a Talon Elite RGB Gaming egér, a SHOCK Pro RGB 7.1 Gaming Headset, a DRACONEM RGB Touch ID Edition egérpad és professzionális gaming szék sorozat, amely lehetővé teszi a gamerek számára, hogy hosszú ideig kényelmesen játszhassanak.
Egy másik fontos dolog, hogy ebben az évben a Thermaltake prezentálja a francia modderek nagyszerű alkotásait is, beleértve Moulard Mathias (AxiomModding) és Olivier Maillet (Elladan) alkotásait. Mindegyiknek elképesztő és bámulatos megjelenése van, néhányat pedig film témák inspiráltak. A Thermaltake standja az 1. csarnokban (H018) található, látogass meg minket!