Tajpej, Tajvan – Az ASRock, a vezető globális alaplapgyártó örömmel jelentette be az új Intel® Z390 és a Phantom Gaming alaplap termékcsaládot, a legújabb népszerű Phantom Gaming sorozat legújabb sorozatát. Ezek az új, sokoldalú alaplapok támogatják a legfrissebb 9. generációs Intel® Core™ processzorokat, amelyek az 1151 csatlakozóval rendelkeznek.
Villámgyors gaming élmény
A villámgyors internet lesz a jövő trendje, biztos, hogy a régi 1 Gbps Ethernet-et hamarosan felváltja a fejlettebb 2,5 Gbps-es LAN interfész, amely a hálózati teljesítményt akár a 2,5-szeresére is növelheti összehasonlítva a gigabites Ethernet-tel szemben. A Z390 Phantom Gaming alaplapok az elsők, amelyek az új iparági szabvány segítségével gyors, 2,5 Gbps-os LAN-t kínálnak. Az intelligens Phantom Gaming 2.5Gb/s LAN platform az otthoni hálózatok, a tartalomgyártók, az online játékosok és a kiváló minőségű streaming média igényeihez készült. Az ASRock Phantom Gaming hálózati szoftvere is képes automatikusan felgyorsítani a kimagaslóan fontos gaming forgalmat a többi adateléréssel szemben, hogy kifinomultabb, robbanásszerű játékteljesítményt nyújtson és biztosítsa a játékosok számára a lehengerlő versenyelőnyt.
Kiegyensúlyozott, folyamatos teljesítmény
Az ASRock IR Digital PWM 12 fázisú konstrukciója készen áll a legigényesebb modern processzorok fogadására. Ebben a legújabb generációs Intel® többmagos processzorok, a már eddig ismert erősebb processzorokhoz képest, még jobb teljesítményt nyújt. Túlhúzás esetén több mag több energiát igényelhet. Az ASRock energiaellátó rendszere a tizenkét fázissal állandó és szilárd támogatást biztosít a maximális stabilitás, valamint az overclocking eléréséhez, bármikor legyen is rá szükség.
Az új ASRock Z390 alaplapjai a legmagasabb szintű előnyöket nyújtják a felhasználók számára, beleértve a leginkább fontos, 2,5 Gbps sebességű internetkapcsolatot, a rendkívül stabil 12 fázisú teljesítményt a leggyorsabb tárolás érdekében, valamint az ASRock kiemelkedő szolgáltatásait – mint például az USB Type-C, a Creative Sound Blaster Cinema 5 hangzást, a Polychrome SYNC színes RGB LED vezérlés és teljes lefedettségű M.2 hűtőbordákat. Mindezen erőteljes és sokoldalú új funkciókkal az ASRock most a legjobb teljesítményű termékcsaládot kínálja a játékosoknak, valamint a teljesítmény-orientált felhasználók számára.
További információért, kérlek látogass el az alábbi oldalakra: