Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok és mobil tartozékok vezető gyártója ma útjára indította az ADATA Ultimate SU630 2,5″-os SATA 6Gb/s SSD-t, amellyel tovább növeli a 3D QLC NAND Flash adattárolóinak portfólióját. A következő generációs QLC (Quad-Level Cell) 3D NAND Flash-sel az SU630 fantasztikus árat, kiváló teljesítményt és kiváló megbízhatóságot nyújt a felhasználók számára, így valós alternatívát kínál a merevlemezek leváltására.
Teljesítmény és megbízhatóság mérsékelt áron
Az SU630 kiváló teljesítményt nyújt az SSD-kkel általánosságban járó magas ár nélkül, így a merevlemez-meghajtók alternatívája lehet. 240GB, 480GB és 960GB kapacitással, valamint 3D QLC NAND Flash technológiával érhető el, amely jobb megbízhatóságot, hosszú élettartamot és teljesítményt biztosít a TLC alapú eszközökkel szemben. A teljesítménynövelő SLC gyorsítótárazás által az SU630 eléri az 520 MB/s olvasási és 450 MB/s írási[i] sebességet a sima és gyors bootoláshoz, fájlátvitelhez és letöltésekhez. Ráadásul az SSD olyan jellemzőkkel is rendelkezik, amelyek biztonságossá teszik az adattárolást, beleértve az 1500G/0,5ms ütésállóságot, a hőmérsékletingadozáshoz (0°C ~ 70°C) való rugalmasságot, ugyanakkor energiatakarékosabbak és csendesebbek is, mint a HDD-k.
LDPC ECC technológia, SSD Toolbox és Migration Utility
Az LDPC (alacsony denzitású paritásellenőrzés) ECC (hibajavító kód) technológia támogatásával az SU630 képes észlelni és javítani a hibákat az adatintegritás biztosítására, így élettartama hosszabb lehet. Ráadásul a SU630 megvásárlásával a felhasználók az ADATA SSD Toolbox és Migration Utility ingyenes letöltésére is jogosultak. Az SSD Toolbox lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy figyelemmel kísérjék és kezeljék a SU630 meghajtót, az elhasználódás szintjét és az élettartammal kapcsolatos információkat. A Migration Utility különösen hasznos a felhasználóknak a HDD-ről az SSD-re történő váltáskor, mivel lehetővé teszi az egyszerű és pontos adatmentést és adatátvitelt, beleértve az operációs rendszert is.
Az ADATA Ultimate SU630 SSD pontos elérhetősége régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni az egyes piacokon az elérhetőségéről és árakról, kérjük, forduljon a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz a www.adata.com címen.
[i] A tényleges teljesítmény az SSD kapacitása, a rendszer hardver- és szoftverösszetevők, valamint más tényezők miatt változhat.