Az O3 2.4GHz kültéri antenna WISP CPE megoldásokhoz és nagy lefedettséget biztosító vezeték nélküli hálózati megoldásokhoz készült, kifejezetten videómegfigyeléshez és adatátvitelhez.
Az O3 független teljesítményerősítőt és 12dBi irányított antennát használ, hogy hatékonyan vegye fel és tartsa fenn a stabil jelet a vezeték nélküli hálózat biztosítása érdekében, akár a telepítési helytől való 5 km-es távolságban is.
A két eszköz automatikusan létesít kapcsolatot egymás között. Rendkívül egyszerű beállítani a CCTV videófelügyelethez és az adattovábbításhoz egyaránt.
Az aktuális jelerősséget 3 LED-es jelzőfény mutatja, amit az O3 a peer-eszközről fogad.
Fontos megtalálni a megfelelő helyet az eszköz telepítéséhez, így jobb teljesítményt érhetünk el.
Az antenna IP64 vízálló burkolattal és magas minőségű hardvereket integrál, így kiválóan alkalmazható különböző időjárási körülmények között, például napfényben, esőben vagy a rendkívül alacsony/magas hőmérsékletű környezetben is megállja a helyét.
További felhasználási területek
1.     Nagy hatótávolságú vezeték nélküli kapcsolat
Az egyik AP módként, a másik állomásként működik, így magas területi lefedettségét biztosít a videó megfigyelés és az adatátvitel számára.
2.     WISP (kliens + router) mód
A WISP állomáshoz/hotspothoz vezeték nélkül csatlakozik.
3.     P2MP Link
Csatlakoztass több AP-t egy hálózatban, így az összes kapcsolódó kliens kommunikálhat egymással.
Könnyen telepíthető és kezelhető
Az O3 központosított kezelőszoftverrel rendelkezik, amely segítségével egyszerűen kezelhetjük a hálózat minden eszközét egyetlen PC-CPE Assistant-tal.