A NETGEAR, Inc., (NASDAQ: NTGR) az intelligens otthoni hálózati eszközök vezető szállítója a mai napon bejelentette az IFA kiállításon Berlinben, a világ első Orbi™ Voice Smart hangszóróval rendelkező WiFi rendszerét, ami beépített Amazon Alexa™ technológiával rendelkezik. Az Orbi Voice bármely Orbi WiFi rendszer részeként széleskörű Wi-Fi lefedettséget biztosít akár 186 négyzetméteres helyen is, valamint nagy teljesítményű WiFi-vel, akár 3 Gbps WiFi sebességgel adatátvitelre is képes és felszerelték a Harman Kardon® premium audio rendszerével is a hihetetlen hangélményért. A beépített Amazon Voice Assistant funkciót teljesen integrálták az Orbi Voice Satellite programba, megkapta az Alexa támogatást is, így zenéket játszhat le a különböző helyekről, beállíthatsz riasztásokat, ellenőrizheted az IoT eszközöket és a forgalmat, az időjárást, a sport eredményeket, és egyebeket, anélkül, hogy külön Amazon Echo eszközre lenne szükséged.

„A két leggyorsabban növekvő fogyasztói trend, az intelligens otthonok technológiájánank hangutasításos vezérlése és a WiFi mesh rendszerek növekedése volt. A NETGEAR, a WiFi Mesh rendszerek élenjárója a díjnyertes három sávos Orbi mesh WiFi rendszereivel és a Nighthawk Mesh WiFi extendereivel a következő lépést jelentik az innovációban azáltal, hogy az Alexa és a WiFi mesh szatellitet egyetlen termékbe integrálták.” – nyilatkozta David Henry, a NETGEAR Connected Home Products alelnöke. „Az Orbi Voice az intelligens otthoni környezetben alkalmazott három legfontosabb technológiának a kombinációja, annak érdekében, hogy mind a rendkívüli WiFi-t, mind a Harman Kardon kiváló hangzását biztosítsa. Általában az okos hangszórók esetében, főként a zenei streamet szeretnénk megkapni. Pontosan ezért, a WiFi technológiákban szerzett tapasztalatainkat a Harman Kardon, az iparág legendájával házasítottuk össze, hogy kiváló hangminőséget biztosítsanak, miközben a ügyfeleink számára a legjobb WiFi és HiFi csomagot nyújtjuk.”

Az Orbi Voice örömöt fog okozni a barátaidnak és a családodnak egyaránt, a kiváló hangminőséggel. A Harman Kardon® prémium hangzása rendkívül gazdag, az egész helyiséget betöltő erővel rendelkezik. A beépített négy mikrofon és a távoli hangfelismerés lehetővé teszi az Orbi Voice számára, hogy bárhol meghallja utasításaidat. A hangerő és a hangszínszabályzáshoz egyszerűen csak használd az Orbi mobilalkalmazást és az előlapi 3,5 hüvelykes mélysugárzó, valamint az 1 hüvelykes csipogó, biztosan tökéletes zenei élményt nyújt.

„A kombinált fogyasztói igényeket kielégítő termékek egyre jobb minőségűek és igényesebbek, a Harman Kardon kiváló hangminősége hozzájárul az Orbi Voice Smart hangszóró sikeréhez.” – tette hozzá David Rogers, a HARMAN Consumer Audio üzletágának elnöke. „Örömünkre szolgál, hogy a NETGEAR a partnerünk, illetve, hogy ez egy egyedi termék a fogyasztók számára, amely óriási hangot kínál, továbbá a intelligens hangvezérlést a WiFi képességek mellett.”

Az elegáns, modern dizájn révén az Orbi Voice tökéletes okos hangszóró, amely egy könyvespolcra, asztalra vagy akár a konyhában is jól néz ki, így hallgathatod kedvenc zenéidet és podcastjaidat minden szobában, anélkül, hogy egyetlen részt is kihagynál. A hangutasítás, a csúcsminőségű hang és a nagy teljesítményű WiFi egy eszközben történő összekapcsolása kiküszöböli három egyedi termék elhelyezését. Az Orbi Voice szolgáltatással utasíthatod az Alexa-t, hogy indítsa el a Spotify®, az Amazon® Music, a Pandora®, az iHeartRadio®, a TuneIn, a Deezer és más szolgáltatásokat. Ugyancsak utasíthatjuk az Orbi Voice-ot, hogy az Alexa segítségével keressen az Audible, a podcastok, a rádióállomások, a hírek és sok más egyebek közt – csak annyit kell tenned, hogy hozzászólsz.

 

Az Orbi Mesh WiFi rendszer
A WiFi rendszert a lakókörnyezetek széles skálájára tervezték, az apartmanoktól és a loft lakásoktól az egyéni családi házakig és a teraszokig. Az új Orbi Tri-band Mesh WiFi rendszer az Orbi Voice Smart Speaker és a WiFi Satellite (RBK50V) 3Gbps* nagyteljesítményű Wi-Fi lefedettséggel akár 418 négyzetméteres területet is képes WiFi-vel ellátni.

Az új Orbi rendszer azonnal készen áll a használatra, és együttműködik a jelenlegi internetszolgáltatókkal. Az Orbi rendszer beállítása egyszerűen mobileszközön keresztül lehetséges az ingyenes Orbi alkalmazással. Könnyű hálózati menedzsmentet biztosít, és segít az eszköz folyamatos frissítésében az Orbi szoftverfrissítésekkel új funkciókkal a WiFi fejlesztésekkel párhuzamosan. Az Orbi alkalmazás segítségével beállíthatjuk a Circle® Smart Parental Controls-t a NETGEAR eszközön és megadhatjuk, hogy a gyermeke mennyi időt tölthetnek az interneten. Használatba vehetjük a vendég hálózatot is, valamint egyéb fejlett WiFi funkciókat.

Minden Orbi Voice szatellit két Gigabit Ethernet portjára vezetékes eszközöket csatlakoztathatunk a még gyorsabb fájlátvitel és megbízható kapcsolatok érdekében.

Ár és elérhetőség
Az Orbi Tri-Band WiFi Routerből és egy Orbi Voice Smart Hangszóróból és a WiFi műholdból álló Orbi Mesh WiFi rendszer (RBK50V) a következő hónapban lesz elérhető 499.99 €-tól.

Azok számára, akik Orbi WiFi rendszerrel rendelkeznek, a NETGEAR kiegészítő Orbi Voice Smart hangszóró és WiFi Mesh egység (RBS40V) elérhető lesz minősített NETGEAR partnerek és más viszonteladói csatornák, e-kereskedelmi webhelyek és nagykereskedőknél 329.99 €-tól.

Az Orbi termékek elérhetők a NETGEAR partnerek és más viszonteladói csatornák, e-kereskedelmi webhelyek és nagykereskedők által. Kérjük, látogasd meg a NETGEAR weboldalát, hogy megtekinthess más az Orbi Tri-Band Home WiFi rendszercsaládban lévő modelleket is.