– Az ADATA® Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok és a NAND Flash termékek vezető gyártója bejelentette az XPG SX6000 Pro PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD-t. Az NVMe 1.3 és a 3D NAND Flash technológiával kiváló sebességet és akár 1 TB kapacitást is képes biztosítani, így hatékony alternatívát kínál a SATA SSD-hez viszonyítva. Emellett az SX6000 Pro SSD-k vékonyabbak a szabványos M.2 2280 SSD-nél, így az egyoldalú kialakításnak köszönhetően magasabb szintű kompatibilitás érhető el áltauk.
Kitűnő fejlesztés többféle kapacitással
Az ADATA SX6000 Pro 256 GB-os, 512 GB-os és 1 TB-os méretekben kapható. A PC-felhasználók kézzelfogható teljesítmény javulást érzékelhetnek az SX6000 Pro által, amely teljes mértékben a SATA utódjaként jelenik meg a piacon. Az SX6000 Pro fő előnye a kiváló költség-teljesítmény arány. A 3D TLC NAND, az NVMe 1.3 és a PCIe Gen3x4 interfész használatával akár 2100 MB/s olvasási és 1500 MB/s írási sebességet érhetünk el és a véletlenszerű teljesítménye akár 250K/240K IOPS is lehet. Ez a tipikus SATA SSD sebességének négyszeresét jelenti.
Egyoldalas tervezés a könnyebb telepítéshez
Az egyoldalas, 2,15 mm vastagságú SX6000 Pro SSD-k sokkal kisebbek, mint a hagyományos M.2 SSD-k. Ez a kialakítás ideális notebookokhoz, kis méretű asztali számítógépekhez és ultrabookokhoz a legújabb Intel és AMD platformokkal.
A jobb adatintegritás és hosszú távú használat érdekében készült
Az SX6000 Pro számos olyan teljesítmény- és élettartam-növelő funkciót tartalmaz, amelyeket az összes ADATA és XPG SSD megkapott. Ezek közé tartozik a Host Memory Buffer és az SLC Caching, amely jobb terheléselosztást és tartós csúcsértéket biztosít, még akkor is, ha nagy leterheltséget, például a legújabb játékokat, vagy videókat renderelünk. Az SX6000 Pro támogatja az LDPC (alacsony denzitású paritásellenőrzés) hibajavító kód technológiát is, hogy érzékelje és javítsa a szélesebb körű adathibákat a megbízhatóbb adatátvitel és a hosszabb termék élettartam érdekében.
5 éves garancia
Az SX6000 Pro minden alkatrésze szigorú ellenőrzésen és tesztelésen esett át, a lehető legjobb minőség és megbízhatóság biztosítása érdekében. Az ADATA 5 év garanciát biztosít az SSD-re.