Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója ma bemutatta az UD230 és UD330 USB flash meghajtókat. A kupak nélküli, behajthatóható fedéllel és a nagyméretű lyukkal a kisebb hevederekhez és a kulcstartókhoz való csatlakoztatáshoz, könnyen és jól használható útközben. Az UD230 USB 2.0 sebességű és 64 GB tárhelyet kínál, míg az UD330 USB 3.1-es verziót használ és akár a 128 GB-os kapacitásban is kapható. Mindkét modell Chip-On-Board (COB) eljárással készült, aminek köszönhetően kisebb méretűek, illetve ütés-, víz és porállók. Az ADATA továbbra is elkötelezett szerepet vállal az USB Flash meghajtók tervezésében és fejlesztésében, igyekszik új modellekkel támogatni a piaci fejlődést.
Felhasználóbarát behajtható fedél és nagyméretű lyuk a nyakpántokhoz az egyszerűbb szállításhoz
A behajtható fedéllel az UD230 és az UD330 kiküszöböli a kupakok elhagyását. Az USB csatlakozó a fedél alatt helyezkedik el. Ez az egyszerű, de mégis intuitív megoldás hozzájárul ahhoz, hogy megelégedéssel használjuk az UD230 és UD330 pendriveokat útközben is. Továbbá mind a két modell esetében a nagyméretű lyuk megkönnyíti, hogy kulcstartóra, nyakpántra helyezzük.
Megnövelt tartósság és kapacitás
Az UD230 és az UD330 a Chip-On-Board (COB) eljárással készül, ami kevesebb alkatrészt eredményez, ezáltal csökken a méretük. Ezen felül a hagyományos gyártási folyamatokkal készített flash meghajtókhoz képest jobban ellenállnak az ütésnek, a víznek és a pornak. Kompakt méretük ellenére az UD230 és az UD330 sokféle kapacitásban érhetők el, akár több, mint 64GB (UD230) és 128GB (UD330) verziókban, amely több ezer dokumentum, fotó vagy video tárolására teszi alkalmassá.
Hozzáadott szoftver
Az UD230 és az UD330 vásárlói ingyenesen letölthetik az ADATA UFDtoGO és OStoGO szoftvereket. Az UFDtoGO egy nagyszerű szoftver számos praktikus funkcióval, beleértve a No-Trace Browsing-ot, az adatok tömörítését és védelmét az AES 256 bites titkosítással és a PC-Lock funkcióval. Az OStoGO pedig lehetővé teszi, hogy a meghajtókat Windows 7 telepítő médiává alakítsuk át, ezáltal nincs szükségünk DVD meghajtó használatára.