Thermaltake bemutatja a Level 20 GT RGB Plus Edition-t és a Level 20 GT Edition toronyházat, ezáltal pedig új, díjnyertes tagokkal bővíti a már meglévő Level 20 kollekciót. Az építészeti esztétikával tervezett játékorientált formatervezésnek köszönhetően a Level 20 GT RGB Plus négy edzett üvegablakkal rendelkezik, amelyek esetében az oldallapok intelligens zárszerkezettel rendelkeznek a kiváló tartósságért és a kiemelkedő megjelenítésért.
A Level 20 GT RGB Plus a legújabb USB Type-C™ és USB 3.0 I/O porttal van felszerelve. Csúcskategóriás megoldásokkal támogatja az E-ATX alaplapokat és szabadalmaztatott elfordítható PCI-E tartóelemeket, amelyek segítik az SLI függőleges GPU csatlakozást. Ezenkívül a Level 20 GT RGB Plus-t két Riing Plus 20 RGB és egy Riing Plus 14 RGB ventilátorral szereltük fel, melyeket a TT RGB PLUS szoftverrel vezérelhetünk, így lehetővé téve a felhasználók számára a ventilátor sebességének és fényerejének egyedi vezérlését. A legkorszerűbb PC hardverekkel, AIO és DIY folyadékhűtési megoldásokkal is kompatibilis, a Level 20 RGB Plus Edition Full Tower torony emléktárgya hagyományos játékmódot és korszerű mechanizmust hirdet minden játékosnak és rajongónak.
A Level 20 GT Edition esetében ugyanazok a tulajdonságok, mint az RGB Plus Edition-nél, leszámítva az előtelepített ventilátorokat. A Level 20 GT Edition egy 140 mm-es Riing LED kék ventilátorral és két 200 mm-es elülső/felső ventilátorral van felszerelve a maximális légáramhoz.
Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás
A Level 20 GT RGB Plus Edition és a Level 20 GT Edition toronyházak 2018. augusztusában már elérhetők a Thermaltake kiskereskedelmi hálózatán és forgalmazóinál. A Level 20 termékcsalád hároméves garanciával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért kérjük, látogassa meg a Thermaltake weboldalát, vagy vegye fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel.