A legjobb európai formatervezés minden Philips TV és Georg Jensen termék középpontjában áll. A két vállalat öröksége a kiváló kézművesség, a magas minőségű természetes anyagok felhasználása és a fény fontosságának megértése – a termék tulajdonosa még jobban élvezze azt.
Természetesen ezen közös értékek megosztása érdekében a két vállalat közösen készítettet el a 9104-es tévét, egy olyan terméket, amely közös ismereteiket és szaktudásukat ötvözi egy egyedülálló és valóban gyönyörű formatervezésben – októberben lesz elérhető 55″ és 65″ változatban.
De először jöjjön a szeretet fénye.
A Philips mindig is nagyra értékelte az Ambilight fontosságát, így a 9104 is megkapta az egyedi Ambilight rendszere legújabb verzióját, amely a képernyő hátoldalának három részén lévő LED hátsó világítást takarja.
Az Ambilight folyamatosan változó színeket hoz létre, amelyek megfelelnek a képernyőn megjelenő tartalom színének, hatékonyan kiterjesztve annak határait, így sokkal élvezetesebb élményt teremt.
Georg Jensen már történelemnek számít a kézműves készségei miatt, különösen akkor, ha ezüsttel és polírozott acéllal dolgozik. A cég kézműves termékeire és anyagválasztására mindig is nagy hatással volt a Dánia északi részén látható „kék” fény, amelyet fémtárgyak felületén jelentetnek meg.
A 9014 összeforrasztja ezeket az elemeket, az Ambilight és a polírozott acél és üveg felhasználásával.
A 9104 lábai lekerekítettek, így utalnak a klasszikus Georg Jensen otthoni kiegészítők dizájnjára, miközben vékony sziluettjeik lenyűgözők. Az egyik talpon a Philips kecsesen elhelyezett márkajelzése, míg a másikon Georg Jensen felirat található.
A tévé alján egy felpolírozott acéllemez-csík van, míg a másik három oldalt üveg található – ideálisan kiemelve az Ambilight hatást. A 9104 témája elnyúlik egészen a tévé hátsó része felé, amely részben üveg, míg a fő komponensek matt kék színű burkolatot kaptak, utalva ezzel Georg Jensen színhasználatára.
A polírozott acél dizájn visszaköszön az Easy Remote Control tervezésénél is, amely mind Philips, mind Georg Jensen márkajelzéssel rendelkezik.
A Philips arról is gondoskodott, hogy a 9104 kép- és hangminősége harmóniában legyen a prémium kialakításával.
Az új televízió jellemzője a P5 Perfect Picture processzor, valamint a fejlett Micro Dimming Pro és Perfect Natural Motion rendszerek, amelyek a Super Nano LED technológiával kombinálva széles színskálát jelenítenek meg – amely 1nm-es nanorészecskéi felszívják a felesleges fényhullámokat, és lehetővé teszi a sokkal jobb színtisztaságot, különösen a széles látószög esetén. Az eredmény lenyűgözően éles 4K kép, amely mély kontraszttal, mély fekete és élénk színeket reprodukál, miközben megőrzi a természetes bőrszíneket.
A hangminőség lenyűgöző, köszönhetően az 50 wattos rendszernek, amely két passzív radiátorral, valamint az előlapon elhelyezett, szembenéző hármas mélysugárzókkal is rendelkezik, mély. Pontos basszust produkál, míg a két lefelő néző közepes hangszórók biztosítják az elválasztást és tisztaságot.
A 9104 egy Android TV, amely az O verziót kapta meg, rendkívül gyors négymagos processzorral és 16 GB bővíthető beépített memóriával. A Google Asszisztens beágyazott eszközként is elindul, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók irányítsák a többi kompatibilis, GA intelligens otthoni készülékeket a TV távvezérlőjével.