Szeretnél bekapcsolni egy TV-t, vagy másik tévécsatornára váltani, egyszerűen egy utasítással? Az új Philips Smart TV hangvezérlő funkciója az Amazon Alexával lehetővé teszi a kompatibilis Philips televíziók hangvezérlését.

Csak annyit kell tenned, hogy azt mondod, „Alexa, kapcsold be a TV-t”, vagy „Alexa, válts csatornát a BBC-re”. Beállíthatod a TV hangerejét, átkapcsolhatod a bemenetet és vezérelheti a multimédia funkciókat.

 

 

A Philips Smart TV hangvezérlés funkciójának kihasználásához a felhasználóknak Alexa-kompatibilis eszközre van szükségük, mint például az Amazon Echo vagy az Echo Spot. A felhasználók ezután párosíthatják készüléküket az előre telepített Alexa alkalmazással a kompatibilis Phillips TV-jükön.

Az új funkció az Android TV OS O változatának frissítésének részeként kerül kiadásra. Az év utolsó negyedévében lesz elérhető az összes 2018-as sorozatú Philips TV-készülékhez tartozó Philips TV-hez, valamint a P5-ös processzorral rendelkező 2017-es Android TV-kkel.

A „How to …” csatorna elérhető a kompatibilis Philips Android TV-k főmenüjében, ahol a felhasználók megtalálják a bemutató videót az új funkció engedélyezéséről.