A Tenda bemutatja legújabb hozzáférési pontját, melyet kifejezetten bárokba, irodákba, kávézókba javasol, ahol akár 50 felhasználó egyszerre néz online videókat, vagy 70 készülékről egyszerre böngészik a weboldalakat. Két csatornát használ (2.4 GHz/5 GHz), hogy mindig a megfelelő minőséget biztosítsa, valamint MIMO és OFDM technológiákkal kombinálva, akár 1167 Mbps adatátviteli sebességre is képes. Mindkét csatorna esetében két 2.4 GHz MIMO, és ugyancsak kettő 5 GHz MIMO antennát használ, a 2,4 GHz-es frekvenciasávon 100mW, az 5 GHz-es sávon pedig 64mW átviteli teljesítményre képes. A beépített teljesítményszabályozási mód segítségével szükség esetén beállíthatjuk az adási teljesítményt is. Az i21 megfelel a 802.3af szabványnak, így akár nagy távolságból is PoE-n keresztül megoldhatjuk a tápellátást, anélkül, hogy az eredeti áramhálózatot módosítanunk kellene. Az i21 bármely Tenda AP-val használható.
Az i21 képes arra, hogy megossza a vezeték nélküli erőforrásait. Ebben az esetben leválasztja az alacsony frekvenciájú felhasználókat, hogy kiküszöbölje azt, hogy az adott eszköz, internet elérés nélkül van a hálózaton. Természetesen ez a jelszint is szoftveresen beállítható.
Támogatja a multi SSID-t és a VLAN binding funkciókat az adatbiztonságért
A multi SSID kifejezetten a VLAN és az SSID binding támogatására lett tervezve. A különböző SSID-hez való csatlakozás alapján megkülönböztethetjük a jogosultságokat, amelyek védik a hálózati adatbiztonságot.
Kettős tápellátás, rugalmas és kényelmes
Összehasonlítva más olyan termékekkel, mely csak egy tápegységgel rendelkeznek, az i21 támogatja a POE és a DC tápellátást egyszerre. A környezetnek megfelelően is kiválasztjuk, hogy hogyan építjük be a rendszerbe.