A Thermaltake, mint a PC DIY és folyadékhűtés-technológia egyik vezető márkája, örömmel jelenti be, hogy a TT RGB PLUS Ecosystem hivatalosan is Amazon Alexa támogatott lett. Minden TT RGB Plus termék, mint például a Riing Plus 12/14/20 LED RGB ventilátorok és a Pure Plus 12/14 LED RGB radiátor ventilátorok az Amazon Alexa integrációjával érkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a világítási módok és a ventilátor sebességének beállítását azáltal, hogy hangutasításokat adunk az Alexa képes eszközöknek. A meglévő funkciók mellett a TT RGB Plus Ecosystem exkluzív hatásokat fejlesztett ki az Amazon Alexa Skills számára. A „Weather Mode” (Időjárás mód) lehetőséget nyújt a felhasználók számára, hogy színes módon jeleníthessék meg az aktuális időjárást. A felhasználók egyszerűen megkérdezhetik az Alexa-t egy nagyváros időjárásáról, így a Riing Plus és a Pure Plus LED RGB radiátorventilátorok alkalmazkodnak a város időjárási viszonyaihoz, ezáltal kiválaszthatjuk a megfelelő világítás. A Thermaltake TT RGB PLUS ökoszisztéma az Amazon Alexa Skills-szel közösen innovatív hangvezérléssel gazdagodik, miközben modern módon biztosítja a modderek számára az új lehetőségeket!
Együttműködik az Amazon Alexa-val
Az összes Thermaltake TT RGB PLUS termék támogatja az Amazon Alexa Voice Service szolgáltatást, amely lehetővé teszi a fények és a ventilátor sebességének szabályozását az Alexa kompatibilis eszközökkel való beszélgetés során. Az Amazon Alexa támogatásával a TT RGB PLUS termékek további vizuális figyelmeztetést is nyújtanak a jelenlegi időjárási viszonyok ellenőrzésére az Ön helyén, vagy bárhol a világon. Csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen elkezdi a mondatot, hogy „Alexa, utasítsd a Thermaltaket…”, majd a világítási szín az időjárási körülményeknek megfelelő lesz.
Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árképzés
A Riing Plus 12/14/20 LED RGB radiátorventilátorok és a Pure Plus 12 LED RGB radiátorventilátor már elérhető, a Pure Plus 14 LED RGB radiátorventilátor 2018. augusztus végéig elérhető lesz a Thermaltake kiskereskedelmi hálózatán és forgalmazóinál. A ventilátor termékcsalád kétéves garanciával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért kérjük, olvassa el a Thermaltake weboldalát, vagy vegye fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel.