A Thermaltake és a Thermaltake Gaming Tt eSPORTS büszkén jelentik be, hogy 3 termékkel is elnyerték a 2018-as iF Temék Dizájn Díjat, a Thermaltake View 71 RGB edzett üveg kiadású teljes toronyházzal, a Thermaltake Gaming TEC ESPORTS NEMESIS optikai RGB gaming egérrel és a CRONOS Riing RGB 7.1 Gaming Headsettel. 54 ország 6.402 nevezett termékéből került kiválasztásra, a 63 tagú zsűri által. A Thermaltake minden évben kiemelkedő kreativitást, kifogástalan formatervezési dizájnt és innovatív mérnöki munkát mutat be a világ számára. A Thermaltake továbbra is követni fogja a „Tökéletes felhasználói élmény biztosítását”, ami a cég küldetése és továbbra is innovatív termékeket és kiváló szolgáltatást kíván nyújtani ügyfeleinknek világszerte.
Díjazott termékek:
Thermaltake View 71 RGB edzett üveg kiadás teljes méretű toronyház kiváló teljesítményt és bővíthetőséget kínál, hihetetlenül szép kivitelben. Ez az elegánsan kialakított ház kinyitható oldalpaneleket használ, és négy oldalán, az 5 mm-es edzett üveg (bal, jobb, elülső és felső) segítségével megtekinthetjük a rendszerépítő kézműves munkáját és élvezhetjük a belső elemeket. A házat 3 Riing RGB ventilátorral szereltük fel a kiváló szellőzés érdekében. Hét meghajtótálcája moduláris meghajtórögzítéssel rendelkezik, amelyek fejlett tárolókapacitást és folyadékhűtéses megoldást biztosítanak. A legfrissebb PC hardverek támogatásával a View 71 TG RGB Edition teljes méretű toronyház nem csak megjelenésében lenyűgöző, hanem a teljesítmény szempontjából is kiemelkedő, ezért csak a felhasználó képzelőereje szabhat határt a rendszernek.
Termék információ: http://bit.ly/ThermaltakeView71RGB
A NEMESIS Switch optikai RGB gaming egér egy exkluzív, szabadalmaztatott kapcsoló rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a rajongóknak, hogy akár 12 gyorsgombot is testre szabjanak különböző játékstílushoz, kifejezetten a tenyérbe illeszkedik, ergonomikus tervezésének köszönhetően. A japán OMRON kapcsolók használata 50 millió kattintási élettartammal tartós, következetes és pontos érzést biztosít mindegyik kattintásnál a maximális érzékenység érdekében; a csúcsminőségű gamer PMW3360 optikai szenzor 12.000 dpi felbontással precíziós játékot kínálnak a rajongóknak, miközben a 16,8 millió RGB színek közül választhatunk. A letölthető szoftvert is használhatjuk a makrók, a világítási effektusok, a színek és a gombok testreszabásához a játékstílusnak megfelelően, a teljesítményének maximalizálása érdekében.
A CRONOS Riing RGB 7.1 gaming headset a legújabb hardverekkel van felszerelve: túlméretezett, 50 mm-es csúcsteljesítményű neodímium mágnes, 16.8 millió színes RGB világítás, 8 különböző világítási effektussal és a legújabb 7.1 prémium virtuális térhangzással, ami leginkább magával ragadó 3D hangélményt biztosít, hogy minden hangot kiváló pontossággal hallhassunk, ezáltal pedig fontos versenyelőnyt is szerezhetünk.