Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok és a NAND Flash termékek vezető gyártója örömmel jelenti be, hogy részt vesz a 2018-as Flash Memory Summit (714-es stand) találkozón, amely az egyik legfontosabb memória- és tárolási kiállítás a világon. A rendezvény augusztus 7-9.között kerül megrendezésre a Santa Clara Kongresszusi Központban. Az ADATA bemutatja a legújabb vállalati szintű SR2000 PCIe U.2 (2.5 „) és AIC SSD meghajtóit, az M.3 következő generációs SFF (NGSFF) SSD-ket, a beágyazott tárolókat és a DRAM modulokat. Emellett pedig az „SLC Cache” és a „Non-SLC Cache” firmware-jét is láthatjuk majd, mely számos alkalmazáshoz használható.
Vállalati szintű SR2000 PCIe U.2 (2,5 „) és AIC SSD-k
Az ADATA bemutatja legújabb vállalati szintű SR2000 sorozatú SSD-jét, köztük az SR2000SP U.2 PCIe és az SR2000CP PCIe HHHL AIC SSD-ket. A 3D eTLC NAND Flash technológiára épülnek, így kiváló átviteli sebességet kínálnak, nagyobb kapacitással, 2TB-tól 11TB-ig. Továbbá hozzáadott értékként, skálázható over-provisioning (OP) szoftverrel érkeznek, hogy az informatikai vezetők számára rugalmas legyen az OP kapacitás beállítása. Ezek az SSD-k kifejezetten a vállalati kiszolgálóknak, nagy teljesítményű számítástechnika (HPC), adatközpontok és nagy adatelemzéseket végzők számára készültek.
Az SR2000SP U.2 PCIe SSD kiváló átviteli sebessége elérheti az akár 3,5 GB/s-ot, beleértve a legfeljebb 830 000 és 140 000 IOPS véletlenszerű olvasási és írási sebességet. Az SR2000CP PCIe HHHL AIC SSD-k optimális szekvenciális olvasási és írási sebességet biztosítanak 6,0 és 3,8 GB/s, valamint 1 millió és 150 000 IOPS véletlenszerű olvasási és írási sebességet garatálnak. Az LDPC ECC technológiának, a H/W teljesítményveszteségnek és az end-to-end adatvédelemnek köszönhetően az SR2000 sorozatú SSD-k megfelelnek a vállalati és ipari alkalmazásokhoz szükséges szigorú teljesítménynek és biztonsági követelményeknek.
M.3 következő generációs SFF SSD
IM3P33EC, az új M.3 NGSFF ipari minőségű SSD. Az NVMe 1.3 és a PCIe Gen3x8 interfész támogatásával az IM3P33EC lenyűgöző olvasási és írási sebességet biztosít akár 3200/1700 MB másodpercenként. Továbbá hot-plug funkcionalitást, áramveszteség-védelmet, 256 bites AES-titkosítást és end-to-end terjedő adatvédelmet biztosít, amelyek nélkülözhetetlenek a kiszolgálók, adatközpontok, nagy adatelemzések és mesterséges intelligencia (AI) számára.
Ipari minőségű DDR4 memória
Az ADATA keményen dolgozott, hogy tökéletesen tartós DDR4 2666MHz modulokat hozzon létre, amelyek megfelelnek a legszigorúbb működési követelményeknek és kiváló stabilitást biztosítanak. Az eredmény az ADATA új DDR4 SO-RDIMM és DDR4 NV R-DIMM memória. A 260 pólusú SO-RDIMM alkalmas az Edge Intelligence Servers (EIS), a hálózatépítés és a HPC számára. Eközben az NV R-DIMM biztonsági másolatot készít a DRAM-tartalmakról az áramkimaradás alatt, és megóvja az adatokat váratlan áramkimaradásoktól vagy rendszerösszeomlástól. Ezzel a képességgel az NV R-DIMM megoldást jelent a vállalati szintű kiszolgálók és adatközpontok számára.
Látogass el az ADATA standjára (714) a 2018-as Flash Memory Summit rendezvényen, a Santa Clara Kongresszusi Központban 2018. augusztus 7-9. között.
Tudj meg többet a Flash Memory Summit-ról a www.flashmemorysummit.comoldalon.