A Tenda nova MW5 az egész otthonunkat WiFi lefedettséggel ellátó WiFi rendszer, amelyet nagyobb háztartások számára terveztek, minimum 100 Mbps, vagy nagyobb szélessávú szolgáltatásokkal. A Tenda mesh technológiája révén minden egyes jeltovábbító automatikusan csatlakozik a másikhoz, létrehozva egy egységes hálózatot az egész otthonunkban. A 3 egységből álló MW5 csomag akár 325m2 területet képes lefedni. Az központi egység gigabites portokat kínál, amelyek a leggyakrabban használt 100 Mbps-os, vagy annál nagyobb szélessávú szolgáltatásokat, a 4K-os videók zökkenőmentes lejátszását is kiszolgálják. A többi fali másodlagos csatlakozó automatikusan kapcsolódik a meglévő mesh hálózatához, az előre konfigurált beállításokkal, így a beállítás a lehető legegyszerűbb lesz.
Beépített kettős antennák a kiváló falon keresztüli jelátadás érdekében
A 2.4 GHz-es és az 5 GHz-es csatornákat optimalizáló funkciókkal a nova MW5 rendszer automatikusan beállítja az adatátviteli sebességet, akkor is, ha 2 fal mögé kell eljuttatnia a jelet.
Beamforming: a jel ott lesz a legerősebb, ahol arra szükség van
A beamforming technológiával a nova MW5 erősebb WiFi jelet küld abba az irányba, ahol az eszközök vannak. Ahelyett, hogy a jel az egész területen elszórtan jelenne meg, ezzel jobb hatékonyságot tudunk elérni a netezési élénynél.
Fali konnektorba csatlakoztatható kialalítás
Számos WiFi mesh rendszer van a piacon, azonban egyik sem rendelkezik normál, a fali elektromos dugaljakba helyezhető szatellit egységekkel. Ezek telepítése nem csak jóval egyszerűbb, de így helyet sem foglalnak.
Akár 60 csatlakoztatott eszközt is kezel
Az 1 GHz-es főmodul és a MU-MIMO technológia kombinálásával a nova MW5 képes egyszerre több eszközt is kiszolgálni, így biztosítva a folyamatos, megszakadás nélküli internetet az egész ház számára. További szatellitek hozzáadásával (a főmodulhoz maximálisan 6 egység csatlakoztatható), a teljes lefedettség akár 557 mis lehet.
A Tenda nova MW5 augusztus végétől már elérhető a magyar piacon is.