A mai világban elengedhetetlen a legjobb internetkapcsolat kialakítása az irodákban, hogy megszakítás nélkül használhassuk az WiFi adta lehetőségeket. Sokan kipróbálják a legújabb technológiákat, azonban a megfelelő lefedettséget még sem sikerül elérniük.
Ahogy elmozdulsz a router közeléből, az eszközödön látható válik a WiFi jel csökkenése. Az olyan akadályok, mint a falak, bútorok, leárnyékolt zónák, esetleg más készülékek okozta interferencia (ugyanazon frekvencia használata esetén), zavarhatják az internetes élményt. Egy nagy teljesítményű WiFi router jobb sebességet ígér, de nem tudja biztosítani a megfelelő lefedettséget. Az új típusú mesh WiFi rendszerek sokkal jobban használhatók az egész irodaterület lefedésére. Ezen WiFi routerek már a következő generációt képviselik, amelyek nemcsak erősebbek elődjeikhez képest, hanem egy kisebb csapat kiszolgálására is alkalmasak. Az új Nova MW6 mesh WiFi rendszer nem egy tipikus vezeték nélküli router. Egy elegáns, könnyen kezelhető eszköz, amely a legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja annak, hogy a WiFi kapcsolat az egész irodában elérhető legyen. Ez pedig hozzáférési pontok hozzáadásával érhető el, amelyek biztosítják az összes helyiség lefedettségét.
A mesh hálózatok eltérnek a hagyományos WiFi extrenderektől, mivel egyetlen hálózatot hoznak létre, amely automatikusan összekapcsolja az eszközödet a legerősebb hozzáférési ponttal, így nem kell egy adott helyiségben tartózkodnod. A hozzáférési pontokat illetően, a Nova MW6 egyik fő jellemzője, hogy a hálózat bővíthető, így több WiFi pontot is kialakíthatunk. Ezek zökkenőmentesen képesek együttműködni, így 550 m2 terület lefedettségét tudja biztosítani árnyékolt zónák nélkül.
A Nova MW6 könnyen telepíthető és a letisztult tervezésének köszönhetően akár irodai dekorációnak is tökéletes lehet. A WiFi kapcsolat beállításához csak annyit kell tenned, hogy követed a csatlakoztatott okostelefon utasításait és máris használatra kész a rendszer. A Nova MW6 nemcsak erős hardverrel, hanem kiváló szoftverekkel is rendelkezik, a Tenda WiFi alkalmazással pedig minden beállítást egyszerűen és gyorsan végezhetsz el. A hálózathoz csatlakoztatott eszközöket ellenőrizheted, hogy melyik eszköz mennyi adatot tölt le, illetve fel a hálózaton keresztül. Vendégeid számára pedig külön jelszóval védett hálózatot hozhatsz létre, így nem veszélyezteted a fő WiFi biztonságát.