Lehet, hogy már számos olyan trükkel találkoztál a digitális média világában, amely számos dolgot ígér meg; azonban most mutatunk valamit, ami valóban megállja a helyét, jól megtervezett és elég erős ahhoz, hogy megfeleljen az igényeidnek.
Eljutottunk a mesh technológia világába, ami kiküszöböli a bonyolult kábelek és a WiFi extender régi rendszerét, így intelligens WiFi lefedettséget biztosít az okos otthonok számára.
Nézzünk bele a mesh technológia új világában és ismerjük meg az öt legfontosabb tulajdonságot!
1. Fejleszd a WiFi kapcsolatod az egész otthonodban
A router az egyik legfontosabb eszköz az otthonunkban, amit a WiFi kapcsolat elérése érdekében használunk, ezáltal biztosítva az okostelefonoktól a tabletekig, a laptopoktól a streaming lejátszókig és az intelligens televízióktól igazság szerint bármilyen eszközig a kapcsolatot. Ez egy tipikus kép a modern, „szinte okos” otthonról.
A szomorú tény az, hogy sok ember nem igazán tudja, hogyan lehetne a legjobbat kihozni a routeréből a lehető legjobb WiFi élmény érdekében.
Ahelyett, hogy csak egy sima routert vásárolnál – amit csak egy helyiségben tudsz használni, illetve kábelezésre és extenderre lehet szükséged, a Nova MW3-at kifejezetten úgy terveztük, hogy megbízható és gyors intelligens hálózatot nyújtson az egész házban. Egy otthon, egy hálózat, így bárhol dolgozhatsz vagy játszhatsz a házban.
2. Védd meg gyermekeidet a káros internetes tevékenységektől
A szándékaid jók, amikor okos telefont vásárolsz a gyermekednek, hogy bármikor elérd őt, vagy azért, hogy játsszon rajta vagy kapcsolatba lépjen barátaival.
De jön az a pont, amikor elfog a rettegés és az aggodalom, hogy kivel beszélnek az interneten, mennyi ideig játszanak, vagy milyen weboldalakat keresnek fel, amit Te nem engednél meg nekik az életkoruk miatt.
A Nova Mesh Smart Home WiFi rendszer kezelésére használt Tenda WiFi alkalmazás megkönnyíti a böngészési tevékenység szabályozását, nyomon követését és ellenőrzését, mellyel megakadályozhatja gyermekeinek hozzáférését a nem megfelelő és veszélyes webhelyekhez, ismeretlen forrásokból származó alkalmazások telepítéséthez vagy jogosulatlan online vásárláshoz. Mindezt egyszerűen és intuitív módon végezheti el a program segítségével anélkül, hogy magas szintű programozásra lenne szüksége.
3. Különböző hozzáférés a vendégek számára
Napjainkban az első dolog, amit egy vendég a felajánlott csésze tea elfogadása után tesz, hogy megkérdezi a WiFi jelszót. Mivel nem feltétlenül szeretnénk mindenki részére hozzáférést biztosítani a saját hálózatunkon, ezért problémát okozhat ennek kezelése.
Erre azonban van megoldás. A Tenda WiFi applikáción keresztük a vendégek számára külön jelszóval ellátott hozzáférési lehetőségeket kínálhatunk, mely jelszó az általunk meghatározott idő után lejár, így biztosítva a személyes hálózatunk védelmét.
4. HD élő közvetítés, videohívás és zökkenőmentes böngészés a ház körül
A Nova MW3 1200 Mbps adatátviteli sebességet és 5 GHz-es hálózati hozzáférést biztosít, így akadásmentesen élvezheted a 4K videókat, a videohívásokat és a zavartalan böngészést, bárhol is tartózkodj a házban. Többé nem csak egy szobában éred el a kiváló internetkapcsolat.
5. Gyönyörű és esztétikus tervezés
Az egyik kedvenc tulajdonságunk a Nova-t illetően, hogy nagyszerű tervezés és kifinomult esztétika jellemzi. Egy modern hangulatot teremt meg, amely beleillik bármilyen környezetbe ikonikus kocka alakjával, főleg egy intelligens otthon kiváló darabja lehet. Ezzel az egyszerű és elegáns kialakítással biztos lehetsz benne, hogy a routered már nem egy csúnya, régi technikai egység, amely a sarokban fekszik, hanem olyan dekorelemként működik, amely az otthonod dísze lesz.