A NETGEAR, Inc., (NASDAQ: NTGR) az intelligens otthoni hálózati eszközök vezető szállítója bemutatja a 16- és 8-portos Gigabites sebességű nem menedzselt switch-eit a világon elsőként integrált Power over Ethernet (PoE) technológiával. A megfizethető és gazdaságos PoE lehetőséget kínáló switch kifejezetten a kisebb vállalkozásoknak, vagy akár az otthoni irodáknak készült, egyszerűbben telepíthetik a PoE+ és a nagy teljesítményű PoE+ eszközöket egyetlen eszközre, így az energiahatékony, valamint a hely- és költségtakarékos lesz.
A kisvállalkozások és egyre több okos otthon esetében egyre gyakoribbá válik, hogy a hálózaton VoIP-telefonok, IP-biztonsági kamerák, IP-videó végpontok, érzékelők, LED-világítás, biztonságos hozzáférést garantáló ajtózárak és egyéb internetes eszközök vannak felszerelve. Ezeknek az eszközöknek a sűrű közelsége olyan hálózati kapcsolókat igényel, amelyek képesek a PoE-t támogatni, így a tápellátás és a csatlakoztathatóság érdekében egyetlen vezetékkel kell ezeket megoldani. A Wave 2 802.11ac vezeték nélküli hozzáférési pontok és a pan-tilt-zoom HD megfigyelő kamerák, amelyek olyan funkciókkal rendelkeznek, mint az éjszakai üzemmód és a beépített mozgáskövetés, PoE+ teljesítményt is igényelnek, növelve ezzel a PoE-t ellátó kapcsolók teljesítményigényét.
A NETGEAR Unmanaged Switch termékcsalád bármelyik tagjához könnyen telepíthetünk PoE+ eszközöket, pontosan oda, ahol szükség van rájuk. A csendes működéssel és a helytakarékos kialakítással kombinálva a rackbe és a falra is szerelhető, a tartozékoknak köszönhetően rugalmasságot biztosítanak a kis szekrénybe, a 19 hüvelykes rackbe, falra vagy asztalra történő elhelyezésnél.
Ami a leginkább egyedülálló a négy plug-and-play switch esetében, az az, hogy beépített intuitív teljesítményszabályzóval rendelkezik, támogatja az opcionálisan cserélhető külső tápegységeket, amelyek segítségével bármikor könnyedén megnövelheti a PoE tápellátását, amikor arra szükség van. Ezzel az iparágban egyedülálló funkcióval, a nem menedzselt switch PoE költsége alacsonyan tartható, illetve azt a jövőben költséghatékonyan növelhetjük a PoE portok energiafelvételének függvényében, így üzleti igényeinkkel párhuzamosan fejleszthetjük. Ha vállalkozása a jövőben több közepes vagy nagy teljesítményű eszközt kezd el használni, akkor egyszerűen csak külső tápegység csatlakoztatásával növelheti a teljesítményt. Ha már több nagy fogyasztású eszköze van, akkor közvetlenül a nagy teljesítményű switch-hez kapcsolódhat az optimális PoE költségek megőrzéséhez. A NETGEAR ezeket a kapcsolókat úgy tervezte meg, hogy alkalmazkodni tudjanak a folyamatosan változó igényekhez.
  • 8-Port PoE/PoE+ Gigabit Ethernet Unmanaged Switch, 60W PoE teljesítménnyel (GS108LP) — $99.99
  • 8-Port PoE/PoE+ Gigabit Ethernet Unmanaged Switch, 123W PoE teljesítménnyel (GS108PP) — $129.99
  • 16-Port PoE/PoE+ Gigabit Ethernet Unmanaged Switch, 76W PoE teljesítménnyel (GS116LP) — $179.99
  • 16-Port PoE/PoE+ Gigabit Ethernet Unmanaged Switch, 183W PoE teljesítménnyel (GS116PP) — $219.99
Például a GS116LP 16 portos nem menedzselhető switch 76W teljesítménnyel tökéletes, akár 16 kis teljesítményű eszköz, például VoIP telefonok ellátására. A GS116PP nem menedzselhető 183W teljesítményű PoE eszköz könnyen kezel 8 nagy teljesítményű készüléket, például a hozzáférési pontokat és 6 kis teljesítményű eszközt, például a VoIP telefonokat.
További opcionális tápegységek a GS108LP / GS108PP vagy a 76W, 115W vagy 183W teljesítményű, 60W, 83W vagy 123W PoE teljesítményt támogatják a GS116LP / GS116PP számára külön megvásárolhatók.
Főbb jellemzők és előnyök, melyeket az új NETGEAR nem menedzselt PoE/PoE+ switchek használatával érhetünk el:
  • 8 vagy 16 PoE/PoE+ Gigabit Ethernet Port, akár 30W / port teljesítmény
  • 60W (GS108LP) vagy 123W (GS108LP) 8 porton
  • 76W (GS116LP) vagy 183W (GS116PP) 16 porton
  • Rugalmas PoE teljesítmény GS108LP/PP (60W, 83W, 123W) a könnyen cserélhető külső tápegységekkel növelhető vagy csökkenthető.
  • Rugalmas PoE teljesítmény GS116LP/PP (76W, 115W, 183W) a könnyen cserélhető külső tápegységekkel növelhető vagy csökkenthető.
  • Rugalmas elhelyezés (rack, fali és asztali) alkalmazkodik az Ön igényeihez és konfigurációjához, bármilyen környezetben.
  • 8 Gbps (8 portos modellek) vagy 16 Gbps (16 portos modellek) non-blocking architektúrával maximális vezetékes átviteli sebességet biztosít, anélkül, hogy torlódás lenne a portokon, amit épp az egyik készülék használ.
  • Kicsi, stabil, csendes, ventilátor nélküli működés – ideális zajérzékeny környezetekhez, például nyitott irodába vagy otthoni irodába, szórakoztató központhoz.
  • Plug-and-play, automatikus kapcsolódás a routerhez vagy a modemhez – nem szükséges hozzá rendszermérnök vagy a bonyolult felhasználói kézikönyv szükségességét.
  • LED-es aktivitásjelző minden egyes porton – így könnyen ellenőrizheti a hálózati tevékenység állapotát és azenergiamegtakarítással maximális hatékonyságot érhet el.
  • Automatikus forgalom a kapcsoló és a végkészülékek között – azt jelenti, hogy automatikusan a legmagasabb sebességgel csatlakozhatnak az eszközök.
Az új NETGEAR nem menedzselt switchek a ProSAFE® élettartam hardvergaranciát foglalja magában, beleértve az élettartam alatti, következő munkanapos szállítást az alkatrész esetében és az élettartam technikai támogatást. Tekintse meg a NETGEAR weboldal garanciális részét, vagy keresse a helyi NETGEAR képviselőjét a támogatási szolgáltatásokkal kapcsolatban.
Elérhetőség
Az új NETGEAR PoE / PoE+ Gigabit Ethernet nem menedzselt switchek világszerte elérhetők a NETGEAR partnerin, és más viszonteladói csatornákon, valamint e-kereskedelmi webhelyeken. A végfelhasználói ár regionálisan eltérő lehet.