A QNAP® Systems, Inc. örömmel jelenti be,hogy a Veritas™ technológia partnerévé vált. A mélyreható együttműködés révén a QNAP és a Veritas átfogó tárolási megoldást nyújt a kis- és középvállalkozások adat- és rendszer-biztonsági igényeinek megfelelően. Az all-in-one NAS megoldással a felhasználók gyorsabban és könnyebben telepíthetik és konfigurálhatják biztonsági mentési infrastruktúrájukat. A Veritas Backup Exec megoldásával aQNAP NAS nagyobb teljesítményt és skálázható tárhelyet biztosít.

A Veritas Backup Exec 16 intuitív és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, így, leegyszerűsödik a mentési feladat a virtuális, fizikai és csatlakoztatott felhőkörnyezeteken keresztül. A Veritas alkalmazása aMicrosoft® Volume Shadow Copy Service (VSS) és a VMware vStorage™ adatvédelmiAPI-k (VADP) segítségével történő mély integrálásnak köszönhetően minimálisra csökkenti a virtuális gép CPU, memória és I/O szükségleteit. A globális deduplikációval és a módosított blokkövető technológiákkal kombinálva jelentősen csökken a helyreállítási idő, valamint a mentési fájlokat is redukálja. A Veritas Backup Exec támogatja a VMware® és a Hyper-V® virtuális gépek azonnali helyreállítását is, azonnal hozzáférhető példányt biztosít a kiszolgáló és az adatok számára a katasztrófa utáni helyreállításhoz,teszteléshez és alkalmazások telepítéséhez.

Régebben a professzionális informatikai személyzetnek vállalati szintű informatikai infrastruktúrát kellett telepítenie, valamint meg kellett tervezniük a biztonsági megoldások korrelációját. A Veritas Backup Exec és a QNAP NAS integrálásával a QNAP NAS-t könnyen használhatjuk nagy teljesítményű mentési tárolóként. Továbbá a QNAP Virtualization Station-ben működő Veritas BackupExec™ a Microsoft® Windows Server® rendszerre történő telepítésével a felhasználók azonnal átkapcsolhatják a QNAP NAS-t biztonsági másolatkészülékre,és azonnal elvégezhetik a QNAP NAS-on lévő virtuális gépek vagy fizikai gépek biztonsági mentési feladatait. Költséghatékonyabb, nagy teljesítményű és rendkívül skálázható biztonsági mentési megoldás.

Tudj meg többet: