A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bemutatta a TS-963X kilenc lemezes NAS-t az AMD négymagos 2.0 GHz-es processzorával, mely 8 GB RAM-mal (bővíthető 16 GB-ig) és 10GBASE-T csatlakoztathatósággal öt sebességi szabványt (10G/5G/2.5G/1G/100M)is támogat. A kompakt méretű TS-963X egy 5 rekeszes NAS méretével rendelkezik, azonban az öt 3,5”-os merevlemez hely mellett, további négy 2,5”-os SSD fogadására alkalmas slot is van benne, melyek nagy teljesítményű, nagy kapacitású tárolási megoldást kínálnak, beleértve az elérési igényekhez igazodó automatikus fájl/adat tiering technológiát (Qtier Technology). A TS-963X ideális kisvállalatok és szervezetek számára az adatátviteli hatékonyság, a hálózati átviteli sebesség növelése és a kritikus feladatok igényeinek kielégítésére.

„A TS-963X megalkotásánál azt a célt tűztük ki, hogy a kisvállalkozások és szervezetek mindennapi munkafolyamatához költséghatékony megoldást tudjunk biztosítani.” – nyilatkozta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere, valamint hozzátette: „A 10GBASE-T / NBASE-T port és a négy 2,5”-os SSD-gyorsítótár jelentősen javíthatja a teljesítményt, lehetővé téve a bekerülés teljes költségének ésszerűsítését és a megfizethető technológia megvásárlását a vállalkozásoknak.”

A TS-963X a QTS-t, a QNAP NAS operációs rendszerét használja,amely hatékony adattárolási szolgáltatásokat támogat, például a pillanatkép-mentést, Virtual JBOD (VJBOD) és még sok mást. A QTS különböző alkalmazásokkal is rendelkezik, amelyek alapvető funkciókat és hozzáadott értéknövelt szolgáltatásokat nyújtanak, beleértve a Hybrid Backup Sync szolgáltatást a helyi, távoli és felhő tárolására szolgáló fájlok biztonsági mentéséhez és szinkronizálásához; a QVR Pro professzionális felügyeleti megoldást kínál; a Virtualization Station és a Linux Station lehetővé teszik a virtuális gépeket, amelyek Windows, Linux vagy UNIX-szerű operációs rendszereket futtatnak. A QNAP és a megbízható partnereinek köszönhetően sok más alkalmazás is letölthető a QTS App Centerből. A TS-963X szintén VMware futtatására is felkészített, Citrix ready és Windows Server 2016 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Fontosabb tulajdonságok

TS-963X-2G: 2 GB DDR3L RAM (1 × 2 GB) TS-963X-8G: 8 GB DDR3L RAM (1 × 8 GB) Torony kialakítású modell; AMD G-Series GX-420MC quad-core 2.0GHz processzor; DDR3L SODIMM RAM (két slot, bővíthető 16GB-ig); hot-swap 2.5/3.5-inch SATA 6Gbps helyek (öt 3.5-inch,négy 2.5-inch); 1 × 10GBASE-T port NBASE-T támogatással; 1 × Gigabit LAN port;2 × USB 3.0 Type-A port (egy az előlapon,egy a hátlapon); 2 × USB 2.0 Type-A port (hátlapon); 1 × One Touch Copy gomb; 1× hangszóró 1 × 3.5mm Line Out audio jack.

Elérhetőség

Az új TS-963X már elérhető. További információért és a QNAP teljes NAS portfóliójáért, kérjük, látogasd meg a www.qnap.com weboldalt.