A NETGEAR,Inc., (NASDAQ: NTGR) az otthoni hálózatok és az intelligens otthoni biztonsági termékek vezető gyártója érdekes újdonsággal bővítette népszerű Orbi™ Home WiFi System termékcsaládját, amivel még jobb WiFi lefedettséget biztosít a kábeles internettel rendelkezők számára. Az új Orbi Tri-Band WiFi Kábelmodem Router Rendszer (CBK40) csatlakozik a meglévő díjnyertes termékvonalhoz, megalkotva az iparág első, teljes lefedettséget biztosító  otthoni WiFi routerét, beépített kábelmodemmel, melyet a szabadalmaztatott applikáción keresztül állíthatunk be, valamint rendelkezik a nagy teljesítményű FastLane 3Tri- Band WiFi rendszerrel is.

A 2 az 1-ben Orbi Tri-BandWiFi kábeles modem rendszer a meglévő kábelmodem és router cseréjével akár 370 négyzetméteres otthonunkat is lefedhetjük ultragyors hálózattal. Ennél nagyobb ingatlanok esetén az Orbi Satellit eszközök hozzáadásával a rendszer lefedettsége további 185 négyzetméterrel növelhető egységenként.

Az Orbi Tri-Band Wifi kábelmodem rendszere az összes fontosabb szolgáltatóval kompatibilis, valamint a dobozból kivéve azonnal működik az Xfinity from Comcast XFINITY®, a Spectrum, a Cox és egyéb telekommunikációs márkák hálózatával. Az új modemmel ellátott router, mint kifizetődő befektetés is megtérül, hiszen nem kell megfizetnünk a modem bérleti díját a szolgáltatónak.

Az Orbi főbb tulajdonságai

Az Orbi Tri-Band WiFi kábelmodem rendszere ötvözi a stílust és a teljesítményt egy elegáns, modern dizájnnal. A négy nagy sebességű belső antennája minden Orbi routerben és szatellit egységben növelik a vezeték nélküli hatótávolságot az otthonunk nehezen elérhető területein.Az új Orbi a kábelmodem gyors letöltési sebességet biztosít a NETGEAR teljes funkcionalitású Tri-Band WiFi Mesh rendszerével.

  • Az új Orbi integrálja a DOCSIS® 3.0 CableLabs® tanúsítvánnyal rendelkező kábelmodemet 32×8 csatorna-összefogással.Egyidejűleg 32 letöltési csatornát támogat a maximális teljesítményhez és letöltési sebességhez, mely akár 1,4 Gbps* is lehet. Megszakadások nélkül élvezhetjük a HD videókat, filmeket és zenéket, a zökkenőmentes közvetítéséket,online játékokat még a szolgáltatót hálózatának legjobban terhelt időszakában is.
  • Az Orbi router nagy teljesítményű WiFi-t nyújt 2.2Gbps-ig** az otthoni WiFi hálózathoz csatlakozóeszközök számára, a MU-MIMO technológiával és egy hatékony négymagos processzorral a jobb 4K HD videó streaminghez, VR játékhoz és internetezéshez.A Smart Connect technológia intelligensen választja ki a legjobb WiFi sávot az eszközök számára az interferencia elkerülése és a hálózati teljesítményoptimalizálása érdekében, míg a Beamforming+ javítja a sebességet és a hatótávolságot mind a 2,4, mind az 5GHz-es készülékek számára. További funkciókat is kínál az Orbi, mint a vendég WiFi hálózata és négy Gigabit Ethernet LAN port a vezetékes eszközök csatlakoztatásához a még gyorsabb fájlátvitel és megbízható kapcsolódás érdekében.

Az Orbi WiFi router és a szatellitek WiFi-rendszere egyetlen vezeték nélküli hálózati névvel működnek. Dedikált,szabadalmaztatott FastLane 3 Tri-Band WiFi technológiával zavartalan 4K HD video streaminget, játékot és megszakadás nélküli kapcsolatot nyújt még akkor is, ha az egyik szobából a másikba megyünk és az eszköz átcsatlakozik az Orbi szatellitek között.

Az Orbi Cable Modem WiFi rendszer az iparág első, mobilalkalmazással beállítható kiskereskedelmi routere, amely egyszerű hálózatkezelést tesz lehetővé az alkalmazáson keresztül. Az Orbi alkalmazás új szolgáltatásokat és a WiFi fejlesztéseket is tartalmaz, valamint segítségével mindig frissen tartható az Orbi hálózat. Az Orbi természetesen kompatibilis a szokásos hangutasításos rendszerekkel, mint az Amazon Alexa™ és a Google® Assistant.

Ár és elérhetőség

A NETGEAR Orbi Tri-Band WiFi kábel modem router (CBR40) 299.99 USD ajánlott felhasználói ártól érhető el. Az Orbi Whole Home WiFi System (CBK40) tartalmazza az Orbi Tri-Band WiFi kábel modem routert, valamint 1 Orbi szatellitet, javasolt végfelhasználói ára pedig 399.99USD.

Az Orbi termékek elérhetők a NETGEAR partnereinél és más viszonteladóknál, webshopokban és nagykereskedőknél. Kérjük, látogass el a NETGEAR weboldalára, hogy megismerhesd a teljes Orbi Tri-Band Home WiFi System termékcsaládot.