Az ADATA Technology bemutatta az XPGINFAREX K20 gaming billentyűzetet. Lelkes játékosoknak készült, a billentyűzet stílusos fekete színben, mechanikus kék kapcsolókkal rendelkezik, a háttérvilágítással ellátott billentyűket 50g nyomóerővel látták el, amihez 11 világítási effektust programozhatunk be a professzionális játék és a hangulat érdekében. Az INFAREX K20 gombjait hosszú élettartamra és tartósságra tervezték, 50 millió billentyű lenyomással és anti-ghosting funkcióval védelmet nyújt a parancsok és az egyidejű billentyűleütések kiküszöböléséhez.

Érezd a nyomáspontot, köszönhetően a kiváló visszajelzésnek
A sportolás alatt a mechanikus kék kapcsolóknak köszönhetően, a játékosok élvezni fogják a lenyűgözően érezhető reakciót,amellyel minden billentyű lenyomásánál találkozhatnak. Az ergonomikus billentyűsapkák 50 g-os nyomóerővel kombinálva megkönnyítik a felhasználószámára a tapintás érzetét, így tudni fogják, hogy leütéseik sikeresek. Sőt, az anti-ghosting funkció használatával nem kell aggódniuk a beviteli jelek ütközésétől,ha egyszerre több billentyűt nyomnak le, illetve a parancsok sem fognak kimaradni.
Hozd létre a jó hangulatot 11 fényhatással
 Az INFAREX K20 tizenegy világítási effektusai könnyedén átkapcsolhatók a dedikált üzemmód gomb használatával.Ezenkívül azok gyorsasága a mindkét oldalon elhelyezett „Mode” billentyűvel is beállítható, ezzel testre szabhatjuk a fényhatást, hogy megteremtsük a kívánt légkört bármilyen játékhoz vagy hangulathoz. Az INFAREX K20 multimédiás kapcsolókkal is rendelkezik, így gyorsan módosíthatjuk a hangerőt vagy más paramétereket egyheves csata közepette, így más programokat vagy alkalmazásokat nem kell megnyitnunk.
Tartós, felkészült a hosszú csatákra
Játszhatunk akár folyamatosan,intenzíven a tartós és robusztus INFAREX K20 keyboardon. A billentyűket 50 millió leütésre tervezték, rendkívül tartós kábellel rendelkezik, amely megerősített kábelvédelmet kapott, így jobban ellenáll a szakadásnak, a rongálásnak és a törésnek.