A Thermaltake, a PC hűtési megoldások vezető márkája mai napon bemutatta a legújabb réz radiátor termékcsaládját – a Pacific CL360, a Pacific CL420 és a Pacific CL480-at. A Pacific CL sorozat 360mm-es, 420mm-es és 480mm-es hosszúságú rendkívül vastag radiátorok, nagy sűrűségű réz lamellákkal éstartállyal a legjobb hűtési kapacitás biztosítása érdekében. A radiátorok könnyebbek és tartósabbak, mint a legtöbb réz radiátor a piacon, köszönhetően a rozsdamentes acélból készült oldalpaneleknek, amelyek garantálják a tartósságot és csökkentik a súlyt. Az integrált G1/4″-os csatlakozók optimálisan helyezkednek el a könnyű szereléshez, míg a merev csatlakozások biztosítják a szivárgásbiztos, stabil felhelyezést. Könnyen felszerelhető, illeszthető és a folyadék átbocsájtás is beállítható, a radiátor minden szempontból kielégíti a hűtési igényeket!

A Thermaltake Pacific CL sorozatú rézradiátorok már elérhetők a TT Premium online áruházakban. A termék elérhetősége és ára országonként és régiónként eltérő, további információért forduljon a helyi Thermaltake értékesítési képviselőjéhez.

Exkluzív „Tt LCS Certified”

Tt LCS Certified egy exkluzív Thermaltake tanúsítvány,amelyet olyan termékek kapnak meg, amelyek a szigorú hardcore rajongói elvárásoknak is megfelelnek, és kizárólag a világ legjobb LCS alpjaira épülnek.A Tt LCS tanúsítványt azért alakítottuk ki, hogy a Thermaltake üzenetét egyértelműen tudjuk közvetíteni azon teljesítmény centrikus felhasználóknak és rajongóknak, akik az extrém folyadék-hűtési konfigurációikban a legjobb kompatibilitást tervezik be. Ez biztosítja a legjobb teljesítményt,kompatibilitást és funkcionalitást.

A Thermaltake Pacific CL sorozatú réz radiátorok jellemzői:

Optimalizált hőelosztás

A radiátorokat úgy optimalizálták, hogy hatékonyan húzzák kia hőt azenergiafelvevő komponensektől, így maximális hőelvezetést érnek el mind az alacsony, mind a magas légáramlási üzemmódban. A forrasztás, a perem és a cső csatlakozásánál tökéletesen összekapcsolódnak, ezzel egyenletes hőátadást eredményezve.

Háromrétegű rézcsövek sárgaréz tartállyal

A legjobb hőteljesítmény biztosítása és a hőátadás növelése érdekében a Pacific CL sorozat rendkívül vastag, 64 mm-es radiátorral készül,egy hármas soros lapos cső és sárgaréz tartállyal. Ez a technika lehetővé teszi,hogy a víz egyik oldalról áramlik, majd átmegy az alsó kamrán, mielőtt a radiátor másik oldalára áramlik.

Nagy sűrűségű réz lamellák

A lamella sűrűséget optimálisan úgy tervezték, hogy nagy légmennyiség (FPI: 14) tudjon átáramolni rajtuk keresztül. A teljesítményjelentősen javul a megnövelt ventilátorsebességgel, magas hűtési hatékonyságot kínálva működés közben.

Rozsdamentes acél oldalpanelek

A piacon lévő réz radiátoroktól eltérően a Pacific CL sorozat olyan rozsdamentes acélból készült oldalpaneleket kapott, amelyek növelik a radiátor tartósságát és erősségét, miközben csökkenti a súlyt.

Kiváló minőségű gyártási folyamat: Reflow forrasztás

Kivételes gyártási eljárással, 250℃-os, magas hőmérsékletű forrasztással a radiátor egy új kategóriát állít be az osztályában. Ez a technika lehetővé teszi a szennyeződések kizárását a forrasztási folyamatból, biztosítva ezzel a maximális tartósságot az összes kapcsolódó területen. A radiátort szabályozott atmoszférájú forrasztási vonalon hevítjük. Az anyagok egymásba olvadnak, hogy optimális hőátadást érjenek el a csövekről a tényleges bordákra, ezzel jobb hőelvezetést ének el.

Figyelemre méltó bővíthetőség

A 120 mm-es és a 140 mm-es nagy statikus nyomásúventilátorokhoz tervezett Pacific CL sorozat lehetővé teszi a felhasználókszámára, hogy esztétikailag kiváló vízhűtéses PC-ket építsenek, valamint akülső moduláris dizájnt alakítsanak ki a rendszerük számára.

A Thermaltake Pacific CL sorozatú réz radiátorokkal kapcsolatos további részletekért látogasson el: