A vezető alaplapgyártó, az ASRock örömmel jelenti be a legújabb high-end Taichi Ultimate termékvonalba tartozó AMD X470 alaplapjait. Ezen alaplapok a gyártó legújabb termékei, melyek a folyamatosan bővülő és nagy teljesítményű AMD X470 chipsettet használják. Az ASRock X470 alaplapjai az AMD legújabb Ryzen processzoraihoz lettek tervezve, a lehető legnagyobb teljesítményt biztosítják a Pinnacle Ridge CPU-nak.

Villámgyors 10 Gigabit LAN

Ezek és más csúcskategóriás ASRock alaplapok meglepőhálózati sebességet biztosítanak az AQUANTIA AQtion 10 Gb/s Ethernet vezérlővel,amely felgyorsítja a játékot, a fájlok átvitelét, a SOHO teljesítményt és más irodai felhasználást

Káprázatos LED fények

Az ASRock új lapjai programozható LED diódákat kaptak,melyekkel a saját igényeinknek megfelelő színeket hozhatunk létre. Az ASRockRGB Sync szoftvere képes szinkronizálni a gépünkben lévő komponensek világítását,valamint megtervezhetjük vele az egész rendszer kinézetét. Ugyancsak egyértelmű visszajelzést a gép teljesítményéről.

Élvonalbeli, Type 22110 M.2 SSD technológia

Az alaplapok támogatják a legújabb nagy-formátumú NVMeM.2 SSD-t, melyek nagyobb sebességet és kapacitást biztosítanak. Telepíthetünk bele 2280-as formátumot, valamint a hosszabb 22110 M.2 kártyát is. A nagy teljesítményű M.2 SSD jelentősen nagyobb hőt termelnek, mint a hagyományos SATA csatlakozásúak. Az X470-es alaplapok fogadják a hűtőbordával szerelt változatokat is. Ezzel a stabil teljesítmény mellett az életciklust is kedvezően befolyásolhatjuk.

ASRock:a teljesítmény, ami a jövőbe mutat 

Az új AMD processzorokkal az ASRock X470 sorozatú alaplapjai tovább növelik a teljesítményt. Az ASRock X470 termékcsaládja négyATX méretű és egy ITX formátumú alaplapból áll jelenleg. Az ASRock elkötelezett abban, hogy teljes körű megoldásokat kínáljon, amelyek legjobban igazodnak az ügyfelek igényeihez a mainstream-től egészen a csúcskategóriás alkalmazásokig.Az ASRock új alaplapjai lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozhassuk ki az AMD nagy teljesítményű x470 technológiájából, köszönhetően a szolgáltatásoknak, az extrém teljesítményének, a stabilitásának és a rendkívül hosszú élettartamának.

További információ az ASRock weboldalán:  

AMD X470 alaplapok: http://www.asrock.com/microsite/AMD400/

Nézd meg Facebook oldalunkat is: www.facebook.com/ASRockMagyarorszag

Látogasd meg Instagram oldalunkat: www.instagram.com/asrock_hu