Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek vezető gyártója, bemutatta a következő generációs XPG SPECTRIX D41 DDR4 RGB memóriáit. A memóriamodul új, friss és esztétikus külsőt, lenyűgöző sebességet és programozható RGB világítást kapott, így a stílusos gamerek legújabb divatos komponense lehet. Ráadásul az XPG SPECTRIX D41 támogatja az Intel® X299 2666MHz és AMD AM4 és Ryzen platformokat, valamint kétféle színben is elérhető (CrimsonRed és Titanium Gray).

Ragyogó RGB fények
Az inspirációt a páncél adta a SPECTRIX D41 hűtőbordájához, ami erőteljes formát képvisel, így szimbolizálja a lenyűgöző teljesítményét. A tetején végigfutó RGB LED fénycsík, amely csillogóan, a felhasználó által választott színekkel és fényhatásokkal világít. A programozható világítási effektekkel fokozhatják játékélményt, így a pulzálást, a fényerősséget és egyebeket. Mindez az ADATA RGB Sync alkalmazással vagy más, a legnagyobb alaplap gyártók által biztosított RGB vezérlő szoftverrel is menedzselhető.

Sebesség és hatékonyság
A SPECTRIX D41 kiemelkedő teljesítményt és lenyűgöző sebességet biztosít 2660 és 4600 MHz között. Támogatja az Intel® X299 2666MHz-es és az AMD Ryzen platformokat, valamint az Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 2.0-át, a számítógép operációs rendszerében állítható kényelmesebb overclocking és a rendszer stabilitásának növelése érdekében. 2018 harmadik negyedévében az ADATA az XPG SPECTRIX D41 egy 5000 MHz-es változatát is piacra dobja.

Megbízható és tartós
A SPECTRIX D41 csúcsminőségű chipekre épül, melyek a szigorú szelektálás során kerültek kiválasztásra, amely biztosítja a maximális megbízhatóságot és tartósságot. Az egyéni tervezésű hűtőborda és 10 rétegű PCB jobb jelátviteli minőséget és nagyobb stabilitást biztosít. Mint minden ADATA és XPG memóriamodul, a SPECTRIX D41 XPG is élettartam garanciával kerül a boltok polcaira.