Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója a mai napon bemutatta az XPG SX950U2.5 „SATA 6Gb/s gaming SSD-t, amely a legújabb 3D NAND Flash memóriát és nagysebességű SMI vezérlőt használ, így kapacitása akár 960GB is lehet, megtartva a jelentősen nagy, 560/520 MB olvasási/írási sebességet. Az SX950U intelligens SLC és DRAM gyorsítótárral rendelkezik, így optimális és folyamatos teljesítményt nyújt. Az adatok integritásának és az adatátvitel folytonosságának biztosításának érdekében az SX950U az LDPC ECC és a RAID technológiákat is támogatja, növelve a rendszer stabilitását és meghosszabbítva az SSD élettartamát. PC rendszerépítők és játékosok számára az optimális játékélményhez az SX950U ideális választás a rendszer teljesítményének megfizethető áron történő javításához.

Nagy sebesség és kimagasló stabilitás

Az SX950U gaming SSD a 3D NAND Flash legújabb generációját alkalmazza, amely nagyobb megbízhatóságot és teljesítményt nyújt a korábbi 2D NAND technológiához képest. Nagy kapacitású, akár 960 GB is lehet, a gamerek több játékot és adatot tárolhatnak az SX950U-n. Az SSD intelligens SLC és DRAM gyorsítótárral ellátott SMI vezérlővel rendelkezik, a maximális olvasási sebessége 560MB/s, az írási pedig 520MB/s lehet.

Ultra-tartósság a gamereknek

Az adatátvitel során fellépő hibák elkerülése érdekében az SX950U támogatja az LDPC ECC-t (alacsony sűrűségű paritásellenőrző kód), amely lehetővé teszi az algoritmusok valós idejű, pontos dekódolását és az adatátvitel minőségének javítását. Ezen kívül az SX950U beépített RAID és data shaping technológiával rendelkezik az adatbiztonság érdekében, kiváló stabilitást biztosít hosszú élettartammal. Az SX950U meghosszabbított, 5 év garanciával kerül a boltok polcaira.