A Thermaltake, a vezető számítógépház, tápegység és a hűtési megoldások márkája, örömmel mutatja be a TT RGB PLUS Ecosystem rendszert a TT AI Voice Control-lal együtt, amely a gamer számítógép világítását a hangutasításunknak megfelelően állítja be. A TT RGB PLUS Ecosystem egy intelligens világítási rendszer PC-k számára, amelyek ötvözik a legfejlettebb programozható LED világítást a TT AI Voice Control és a szabadalmaztatott TT RGB PLUS szoftverével. A TT RGB PLUS ökoszisztéma korlátlan lehetőséget kínál a színek beállításához, melyet könnyen szinkronizálhatunk a játékokhoz, zenéhez, CPU-hőmérséklethez és egyéb TT RGB PLUS termékekhez, például: Riing Plus LED RGB radiátor ventilátor termékek, Pacific W4 Plus processzor vízhűtőblokk, Pacific V-GTX 1080Ti Plus átlátszó GPU Waterblock, Pacific PR22-D5 Plus puffertartály és pumpa kombó, Pacific RL360 Plus RGB radiátor és a Pacific Lumi Plus LED csíkok. Nem számít, hogy melyik kompatibilis terméket választod, a hangvezérlés funkciót beállítani és vezérelni is nagyon könnyű. Miután csatlakoztattad a helyi Wi-Fi hálózaton keresztül TT RGB PLUS alkalmazást a TT RGB PLUS szoftverhez, utasíthatod az alkalmazást, hogy kapcsolja be vagy ki a lámpákat, kapcsolja be az egyes fénymódokat, változtassa meg a színeket, vagy állítsa be a fény pulzálásának és ventilátor sebességét.

A TT AI Voice Control jelenleg csak *iOS eszközökre érhető el és a TT RGB PLUS Software 1.1.5-ös verziója szükséges a használathoz. A applikáció frissíthető az Apple App Storeból, valamint hamarosan megjelenik a Google Play áruházban us.
* iOS 10.0 vagy újabb szükséges a használatához. Kompatibilis iPhone, iPad and iPod touch.

A Thermaltake TT RGB PLUS Ecosystem rendszerrel kapcsolatos további információért kérjük, látogasd meg az alábbi weboldalt:

http://ttrgbplus.thermaltake.com/

A Thermaltake hivatalos weboldalai:

  • A Thermaltake hivatalos weboldala:

http://www.thermaltake.com

  • Thermaltake Tt közösség:

http://community.thermaltake.com/

  • Thermaltake termék-videók:

http://www.youtube.com/user/Thermaltakereview

  • Thermaltake Facebook oldal:

https://www.facebook.com/ThermaltakeInc

  • Thermaltake magyar Facebook oldal:

https://www.facebook.com/ThermaltakeHungary