A QNAP® Systems, Inc. bemutatta a TS-328, az első négymagos három bővítőhelyes NAS, amely lehetővé teszi RAID 5 tömb készítését mindössze három meghajtó használatával. Összehasonlítva a 2 bővítőhelyes NAS-sal, amely csak RAID 1 tömb létrehozását teszi lehetővé, a TS-328 RAID 5 konfigurációjával optimalizálja a rendelkezésre álló tárhelyet, miközben magas szintű adatvédelmet biztosít. A TS-328 funkciókban gazdag multimédiás alkalmazások és videó átkódolási lehetőségeket kínál, ideális megoldás az otthoni felhasználók számára a fájlok és adatok központi tárolására, mentésére és kezelésére.

 

 

A QNAP felhasználók 30% -a a RAID 5 tömbök használatát preferálja az optimalizált tárolókapacitás, a nagyobb teljesítmény és az adatvédelem érdekében. A QNAP első 3 tálcás NAS eszköze lehetővé teszi a belépő szintű felhasználók számára, hogy RAID 5 tömböt építsenek fel a NAS-on egy költséghaték, privát felhő tárolási megoldás kialakításához. A TS-328 támogatja a pillanatkép mentést is, hogy gyorsan visszaszerezhessük az adatokat a véletlen törlés, vagy módosítás, illetve a zsarolóvírusok támadás esetén.

A TS-328 elsődleges tervezési koncepciója a magas adatbiztonság volt. A belépő szintű NAS-t kereső felhasználók a RAID 5 konfiguráció és a pillanatfelvétel-védelem előnyeit használhatják ki egy költséghatékony megoldásnál, míg az átkódolás és a multimédiás alkalmazások fantasztikus élményt nyújtanak. A TS-328 az otthoni környezetekhez illeszkedő konzervatív megjelenéssel a leginkább költséghatékony RAID 5 otthoni NAS.” – nyilatkozta Dan Lin, a QNAP termékmenedzsere.

A TS-328 a Realtek RTD1296 négymagos, 1,4 GHz-es processzorával működik, 2 GB, vagy 4 GB DDR4 memóriával és két darab 1GbE porttal, SATA 6Gb/s sebességgel akár 225 MB/s olvasási és írási sebességgel. A kétcsatornás H.264 / H.265 hardveres dekódolással és a valós idejű átkódolással a TS-328 képes videókat konvertálni olyan univerzálisan használható fájlformátumokká, amelyek zökkenőmentesen lejátszhatók a mobileszközökön. A QVHelper, a Qmedia és a Video HD streaming alkalmazások segítségével a felhasználók könnyedén streamelhetik a médiafájlokat a az otthonunkban lévő eszközökre és akár a mobiljainkra is, amikor úton vagyunk.

A legújabb QTS 4.3.4 operációs rendszerrel könnyen megtekinthetjük és biztonsági másolatot készíthetünk mobileszközeinkről a TS-328-ra, csatlakoztatva azokat az USB-portra. A beépített App Center számos alkalmazást is kínál: az „IFTTT Agent” és a „Qfiling” segít a felhasználói munkafolyamatok automatizálásában a jobb hatékonyság és a termelékenység érdekében; A „Qsirch” teljes szöveges keresést biztosít a fájlok gyors megtalálásához; A „Qsync” és a „Hybrid Backup Sync” egyszerűsíti a fájlmegosztást és az eszközök közötti szinkronizálást. A felhasználók a Qphoto-t is letölthetik mobileszközükre, hogy fényképeket és videofelvételeket készítsenek, amiket aztán közvetlenül menthetik a TS-328-ra.

Főbb tulajdonságok

  • TS-328-2G: 2GB DDR4 RAM

3 rekeszes torony kialakítású modell; négymagos Realtek RTD1296 1.4 GHz processzor; hot-swap 2,5, vagy 3,5 hüvelykes SATA 6 Gbps HDD/SSD; 2x Gigabit RJ45 LAN port; 1x USB 3.0 port, 2x USB 2.0 port; beépített hangszóró.

Elérhetőség

A TS-328 NAS már elérhető. További információért és a teljes QNAP NAS termékskála megtekintéséhez kérjük, látogasson el www.qnap.com weboldalra.