Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója sikeresen vett részt az Embedded World 2018 kiállításon, mely a beágyazott rendszerek és ipari megoldások szakkiállítása Európában. A rendezvény a 2018. február 27-től március 1-ig tart, és a Németországban lévő Nürnberg városában rendezik meg. Az ADATA teljes ipari portfolióiját mutatta be, amely SSD-ket, SD-kártyákat és CFAST termékeket is tartalmaz, illetve mostantól az új generációs 3D NAND chipeket használják. Az ADATA több PCIe M.2 2280 SSD-t és DDR4 2666 DRAM modult is kiállított, amelyek extrém nagy sebességű, széles hőmérséklet-toleranciát és tartós megbízhatóságot biztosítanak az ipari beágyazott alkalmazásokhoz, valamint az AI, az AR, a VR és a videojátékokhoz. Emellett az ipari számítógépek, a beágyazott kártyák, a szerver alaplapok, az intelligens autóinformáció és a kaszinó játékvezérlők is bemutatásra kerültek. Az ADATA arra számít, hogy az Embedded World 2018 az egyike lesz a legjobban fejlődő kiállításoknak.

3D NAND és PCIe kompatibilis

A beágyazott rendszerek, az AI, a virtuális asszisztens, az önjáró autók és a robotok erőteljes növekedésével az ügyfelek elvárják, hogy az ipari beágyazott rendszerek ne csak tartósak legyenek, hanem magas teljesítményt és kapacitást is biztosítanak a nagy mennyiségű adat gyors feldolgozásához és tároláshoz. Ezen piaci igények kielégítése érdekében az ADATA teljes körű SSD és beágyazott tárolási termékeket gyárt, például a SATAIII SSD, CFAST és SD kártyákat, ráadásul 3D NAND chipekkel a nagyobb sűrűség, az átviteli sebesség és a jobb energiahatékonyság érdekében. Az ADATA M.2 2280 SSD-t is bemutatott PCIe interfésszel, amely villámgyors, több mint 3000 MB/s lenyűgöző sebességet biztosít. Az adatvédelmi technológiák támogatásának köszönhetően az ADATA PCIe SSD-k hatékonyan védik az értékes adatokat nagy stabilitás és hosszú élettartam mellett.

Korróziógátlás és széles hőmérsékleti tartomány

Az ADATA ipari minőségű SSD-i és a memóriamodulok mindegyikének megfelelnek a legszigorúbb korróziógátló és hőmérséklet-tolerancia követelményeknek. Hosszú élettartamú termékeket kínálnak, amelyek kíméletlen környezetben – beleértve a nedvességet, páratartalmat, savasságot, hőt és hideget (jellemzően -40°C és 85°C közötti) – is képesek dolgozni. Az ADATA DDR4 DRAM moduljai akár 2666 MHz-es nagy sebességre is képesek, és 1,2 V-ig működnek a teljesítmény és a hatékonyság érdekében. Az Embedded World 2018 kiállításon az ADATA bemutatta a DDR4 nem felejtő dual in-line memóriamodulját (NVDIMM) is, amely képes menteni a DRAM-tartalmát egy áramkimaradás esetén, megelőzve az adatokat elvesztését. Ezzel az NVDIMM tökéletes megoldás a vállalati szintű kiszolgálók és adatközpontok számára.