Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bemutatja a CW0050 vezeték nélküli töltőt, egy merőben új elképzelést a vezeték nélküli töltési technológiában. A mobil kor előrehaladtával számos telefon alkalmas arra, hogy vezeték nélkül is töltsük, így a széles körben népszerű iPhone 8-at és az iPhone X-et. Az IHS Markit, piaci elemző cég becslése szerint 2019-ben a vezeték nélküli töltés piaca meghaladja a 10 milliárd dollárt, valamint 2020-ig több, mint 1 milliárd okostelefonba kerül bele a technológia. A CW0050 termékével az ADATA egy ultravékony, 6 mm-es vastagságú töltőpaddal jelentkezik, ami WPC Qi tanúsítvánnyal rendelkezik elegáns dizájnba öntve. A CW0050 kompatibilis az iOS és Android telefonok széles választékával.

Kényelem korlátok nélkül

A CW0050-nel megszabadulhatunk a kábelek rengetegétől, köszönhetően a mindössze 6 mm vastagságának a CW0050 helytakarékos és diszkrét. Egyszerűen helyezzük a telefont a CW0050-es tetejére, hogy a telefon lefedje a Qi logót és a készülékünk már tölt is. Ráadásul a pad érzékeli az idegen fémtárgyakat a felületén. A CW0050 megfelel a legszigorúbb Qi előírásoknak, kerámia kondenzátorai pedig a legstabilabb teljesítményt biztosítják. Teljesítményét nem befolyásolja az idő, a hőmérséklet vagy a feszültség. Ezek a tényezők együttesen biztosítják, hogy a CW0050 a legbiztonságosabb töltési opció.

Felhasználóbarát és biztonságos

A CW0050 a legkorszerűbb technológiával felszerelt, a biztonságot szem előtt tartva a legmagasabb minőségű japán chipeket és kerámia kondenzátorokat használja, így kiváló jellemzőkkel rendelkezik a teljesítmény és a stabilitás szempontjából. A CW0050 túlterhelés, túltöltés, túlmelegedés, rövidzárlat, túlfeszültség és túláram elleni védelmet is kapott. Az idegen tárgy észlelés (FOD) funkció azt is jelenti, hogy a CW0050 leállítja az áram átadását, amikor egyszerre érzékeli a fémes tárgyat és az okostelefont, ezáltal megakadályozza az áram „szivárgását” és csökkenti a túlmelegedés lehetőségét.