Az Acer ma bejelentette, hogy tizenkét iF Design Award díjjal ismerték el formatervezési kiválóságukat. A Predator játékeszközök, szoftver és formatervezés esetében hat Acer eszközt ismertek el a díjjal, így a Predator Orion 9000 asztali számítógépet, a Predator Triton 700 laptopot, a Predator X27 monitort, a Predator X34P monitort, valamint a PredatorSense ™ szoftvert és a Predator Gaming Gadget dobozának formatervét. Az Acer további díjazottjai az Acer Swift 7 notebook, az Aspire S 24 all-in-one asztali számítógép, a VG0 sorozatú gamer monitor, a Holo360 és a Vision360 kamerák, valamint a Pawbo Wagtag kisállatkövető.

Nagy örömünkre szolgál, hogy összesen tizenkét iF Design Award díjat viszünk haza, hiszen kollégáink erőfeszítéseit felismeri az ipari a formatervezés és a kutatás-fejlesztés terén, ezzel elismerve az ő munkájukat is, amivel a forma és funkcionalitást szinergiáját teremtettük meg” – nyilatkozta Tiffany Huang, az Acer vállalati marketing és üzleti tervezés részlegének vezetője, valamint hozzátette: „Ezen túlmenően az idén elért eredményeink különleges jelentőséggel bírnak számunkra, mivel a cég történetében először kapott hat díjat az Acer Predator gaming kiegészítői.”

 

 

Predator Orion 900 gamer asztali számítógép
A Predator Orion 9000 termékcsalád fekete-ezüst űrhajó-szerű külsővel, az előlap oldalai mentén testreszabható RGB világítással diktálja a divatot. A hatalmas oldalsó ablak nem csak a feltűnő és erőteljes belső teret mutatja be, hanem mérete ellenére kiküszöböli az elektromágneses interferenciát (EMI) is.

Predator Triton 700 gaming notebook
A mindössze 2,6kg-os notebook 18,9 mm-es alumínium váza rejti a 15.6”-os FHD IPS kijelzőt és az osztályában a legmodernebb számítástechnikai technológiákat kínálja a méret és teljesítmény összhangjában. Letisztult fekete váza minimalista formatervezés jegyében készült el, egyenes kontúrokkal és szögletes sarkokkal.

Predator X27 gaming monitor
A Predator X27 elképesztően élénk képeket jelenít meg a mozgás közben is, mindezt pedig elmosódás nélkül, a nagy 4K (3840×2160) felbontásnak köszönhetően 144 Hz-es frissítési frekvencián, gyors, 4 ms-os válaszidőt és 1.000 nit fényerőt teljesít a High Dynamic Range (HDR) technológiával. A gyémántot mintázó állványa, teljesen fémből készült, rendkívül robusztus, így stabilan biztosítja az ergonomikus beállításokat, a döntést, forgathatósággot és magasságállítást.

Predator X34P gaming monitor
A gamerek előtt egy új világot nyit meg a Predator X34 ívelt termékcsalád, 1900R panoráma nézetével és a ZeroFrame ™ kialakítással, jelentősen növeli a megjelenő képet, köszönhetően a szinte teljesen láthatatlan kávának. Legyél kezdő vagy professzionális gamer, ebben a monitorban biztosan megtalálod a hozzád leginkább megfellelő ergonómiát, hiszen a monitor dönthető, elforgatható és változtatható magasságú.

PredatorSense
A PredatorSense szoftverrel a gamerek egy közös felületről vezérelhetik és optimalizálhatják Predator eszközeiket beállításait, beleértve a CPU és GPU használatát, valamint testre szabhatják rendszerüket az legjobb teljesítményhez. Meghatározhatunk gyorsbillentyűket, overclocking lehetőségeink is vannak, valamint a billentyűzet háttérvilágítását és a ventilátor sebességét is módosíthatjuk.

Predator Gaming kiegészítők csomagolásának formaterve
A Predator kiegészítők hexagonális geometria szerkezetű csomagolást kaptak. Ez az ipari formaterv jól szimbolizálja a Predator márka lényegét és átadja a kifinomultság és a márka üzenetét. Az esztétika és a termék védelme mellett néhány csomagolás funkcionalitással is kiegészül, így például a Predator Galea 500 fejhallgató doboza használható headset állványként is.

Acer Swift 7
Mindössze 8,98 mm vastag, az új Swift 7 egy folyamatos internetre csatlakoztatott laptop, mely Windows 10 operációs rendszert futtat. Az Acer Swift 7 páratlan vékony kialakítása csupán a technikai újdonságok egyike. A villámgyors, integrált Intel® XMM™ 4G LTE modemmel a tulajdonosa igazán produktív lehet, ez különösen hasznos azoknak, akik nem szeretnének a nyílt WiFi kapcsolatokat használni, vagy azok csatlakozási problémáival bajlódni.

Acer Aspire S 24
Az Aspire S 24 az Acer legvékonyabb, mindössze 5,97 mm vastag all-in-one asztali számítógépe. A szegély nélküli kijelző fekete és matt arany színekben otthonunk ékkövévé válhat, ötvözi a funkcionalitást, az eleganciát és a luxust.

Acer VG0 gaming monitor
Az Acer VG0 monitor egy belépő szintű gamer monitor, mely nem ismer kompromisszumokat a színhelyesség terén. Az In-Plane Switching technológiával felszerelt VG0 termékcsalád magas színhelyességet nyújt, így a legjobb választás vegyes felhasználásra, munkához és játékhoz egyaránt. Támogatja a 144 Hz képfrissítési sebességet és a Visual Response Boost (VRB) technológiát, amely 1 ms-os MPRT biztosít a tiszta és éles megjelenítéshez.

Acer 360°-os kamerák és Pet Tracker
Az Acer Holo360 kamera ötvözi a valós idejű videók elkészítését, az integrált LTE kapcsolat megfeelő teljesítményét és a 3”-os érintőképernyős vezérlést, így multifunkciós megoldást kínál a 360°-os videók rögzítésére és streamelésére. Az Acer Vision360 autós kamera, mely ugyancsak 360°-os videót rögzít, így minden pontosan látható egy karambol esetén. A Pawbo Wagtag a háziállatok valós idejű nyomon követését biztosítja, bel- és kültéren egyaránt, valamint tartalmaz egy ugatás érzékelőt is.

 

 

Az iF Design Award díjat a világ legrégebbi, független formatervező szervezete, a Hannover-i székhelyű iF International Forum Design GmbH osztja ki minden évben. A világ minden tájáról származó független, 63 tagú zsűri több, mint 6.400 pályázatot bírált el összesen 54 országból, amelyek közül bizonyos termékek megkaphatták az ipari formatervezés csúcsát jelentő díjat.