Az Acer a mai napon a The Bett Show alkalmával bejelentette az Acer Chromebook Spin 11 (CP311-1H/CP311-1HN) laptopot. Családi és egyéni felhasználásra, valamint a diákoknak is biztonságos és egyszerű böngészését biztosít a Chrome böngészővel, az új Acer Chromebook Spin 11 stílusos kialakításával a legkülönbözőbb élethelyzetekhez is jól illeszkedik. Egész napos akkumulátor élettartammal, két USB 3.1 C típusú porttal rendelkezik a töltéshez és a külső kijelzőkhöz való csatlakoztatáshoz.

Ezenkívül az új Acer Chromebook Spin 11 (CP311-1H / CP311-1HN) teljes mértékben támogatja a Google Play szolgáltatást, maximalizálja a készülék 11,6 hüvelykes érintőképernyőjének felhasználhatóságát az érintő ceruzával. Az opcionálisan elérhető Wacom® EMR (Electro-Magnetic Resonance) technológiával2 a Chromebook kiváló digitális írási élményt nyújt, amely utánozza a valós tollal történő írást a papíron.

 

 

 

Stílusos, átalakítható külső

Az Acer Chromebook Spin 11 új dizájnja a kereszt-szálcsiszolt fedlapon a leg szembetűnőbb. Ez az egyedülálló selymes textúra prémium megjelenést és érzést nyújt, amely tökéletesen illik bármilyen környezetbe.

Az új Acer Chromebook Spin 11 360°-ban áthajtható, optimális érintés érzetet biztosít a 11.6” HD IPSi, 1366×768 pixel felbontású kijelzőn. Miután a billentyűzetet a hagyományos notebook módban használtuk a bevitelhez, az érintőképernyőt teljes egészében 360°-ban kinyithatjuk, amíg az egy igazi tabletté nem válik. Vagy fel is állíthatjuk a monitort (ebben az esetben a billentyűzet lesz a gép „talpa”), kisebb helyiségekben pedig a sátor üzemmód is érdekes lehetőségeket kínál.

 

 

 

 

A billentyűzet fölött elhelyezkedő széles látószögű Acer HD webkamera nagyszerű megoldás videokonferenciákhoz és a Google Hangouts alkalmazáshoz. Az opcionális második webkamera a fedlapra került, így akár tablet módban a környezetünkről is készíthetünk képeket és videókat.

Maradj kapcsolatban a kiegészítőiddel – vezeték nélkül

Az új Acer Chromebook Spin 11 két USB 3.1 C típusú porttal rendelkezik, amelyen keresztül tölthetjük a laptopot és persze más termékeket is, gyorsan, akár 5 Gbps sebességgel átmásolhatjuk az adatokat, valamint összekapcsolhatjuk egy HD kijelzővel. Az Acer Chromebook Spin 11 további két USB 3.0 portot és egy MicroSD kártyaolvasót is tartalmaz a gyors fájltovábbításhoz. A felhasználó a megbízható 2×2 MIMO 802.11ac Wi-Fi-vel folyamatosan kapcsolatban lehet, a perifériákat pedig a Bluetooth 4.2 szabványon keresztül használhatja.

Teljesítmény és egész napos akkumulátor üzemidő

Az Acer Chromebook Spin 11 több fajta processzorral is elérhető, így N4200 Intel® Pentium® négymagos processzor, N3450 Intel® Celeron® négymagos processzor vagy N3350 Intel® Celeron® kétmagos processzor közül választhatunk. 4GB vagy 8 GB LPDDR4 memóriával és 32 vagy 64 GB-os eMMC tárolóval is rendelkezik.

A Chromebook Spin 11 laptop egyszerűen befér egy hátizsákba, vagy sleevbe. Csupán 1.25kg és 296 mm széles, 206 mm mély és 19.95 mm vastag.

 

 

 

Opcionálisan elérhető érintő ceruza a természetes írás bevitelhez

Az opcionálisan elérhető Wacom EMR érintő ceruza lehetővé teszi, hogy vázlatokat, jegyzeteket készítsünk, ötleteket rögzítsünk, illetve programokat és appokat is telepíthetünk. A Wacom EMR érintő ceruza természetes írási élményt nyújt, amely a tollal a papírra történő íráshoz hasonlít leginkább. Ráadásul nem igényel akkumulátort és ellenáll a vízcseppeknek. A Wacom EMR ceruza az Acer Chromebook Spin 11 CP311-1HN konfigurációjához érhető e.

A Chrome OS gyors, egyszerű és biztonságos

A Chromebookokat egyszerűen használhatjuk és több felhasználóval is megoszthatjuk. A felhasználók bejelentkezhetnek a saját Google fiókjukba, hogy hozzáférjenek a Gmail-hez, a Google Dokumentumokhoz, alkalmazásokhoz, bővítményekhez, könyvjelzőkhöz és egyéb információkhoz. A Chromebookok a Google Chrome OS platformját használják, mely automatikus frissítéseket és többszintű biztonsági megoldásokkal rendelkezik az állandóan változó online fenyegetések ellen. Általában a Chromebook felhasználók a Google Drive-on tárolják fájljaikat, amely biztonságosan megvédi azokat, dokumentumokat és fényképeket tárolhatunk a felhőben és mindig a fájl vagy dokumentum legfrissebb verziója lesz elérhető, még akkor is, ha a Chromebook laptopunk elveszett vagy ellopták azt.

Ár és elérhetőség

Az Acer Chromebook Spin 11 (CP311-1H / CP311-1HN) termékcsalád márciustól érhető el Észak-Amerikában 349 USD, valamint 379€ áron az EMEA régióban.

A pontos specifikációk, az árak és a rendelkezésre állás régiónként eltérő lehet. A rendelkezésre állásról, a termék specifikációiról és az egyes piacokra vonatkozó árakról a www.acer.com címen kaphat pontos tájékoztatás a helyi Acer irodától.

i All brands and product names mentioned herein include trademarks of their respective companies and are used solely to describe or identify the products