A Tenda Technology Inc., a Shenzhen Tenda leányvállalata bemutatja az új PA6 Wi-Fi Powerline extendert, amely az AV2 technológiát alkalmazó technológián alapul, így akár 1000Mbps adatátviteli sebességre is képes a már meglévő elektromos vezetékeken. A 802.11n Wi-Fi-n kívül az új PA6 Wi-Fi extender két gigabites Ethernet porttal is rendelkezik, így az otthoni vezetékes kapcsolat sem jelent neki problémát.

Plug & Play hálózati integráció egykattintásával
A PA6-nak két gombja van, melyekkel a telepítést a lehető legegyszerűbbé válik. A „Home” gomb megnyomásával a már meglévő vezetékes hálózatokhoz csatlakozhatunk, a „Wi-Fi clone” gombbal pedig a router által szolgáltatott Wi-Fi konfigurációját veszi át, hogy a PA6 nagy sebességű, vezetékes Wi-Fi bővítőként működhessen. A PA6 kompatibilis az Észak-Amerikában, Európában és az Egyesült Királyságban használt hálózati csatlakozókkal.

Gyors AV2 Powerline technológia

A PA6 támogatja az AV2 technológiát, amely lehetővé teszi az 1000Mbps sebesség elérését a hálózati aljzaton keresztül. Ez garantálja a megfelelő sávszéleséget a kiváló minőségű videók – például az UltraHD 4K tartalmának megszakadása nélkül – és a játékok késleltetés nélküli továbbítását.

Úgy tervezték, hogy a házban mindenhol legyen WiFi

A PA6 nagyfokú rugalmassága lehetővé teszi, hogy a házban mindenütt használható legyen. Ennek szem előtt tartásával a Tenda lehetővé tette, hogy a PA6 felhasználói letiltsák a LED-eket, annak érdekében, hogy a PA6 a lehető legjobban a környezetbe simuljon.

Ár és elérhetőség

A PA6 már elérhető 11.000 forintos ajánlott végfelhasználói áron.
További információ a 
Tenda PA6 powerline Wi-Fi Extenderről.

Érdekes információkat kaphatsz a Tenda hivatalos Facebook oldalán is: www.facebook.com/tendahungary