A NETGEAR, Inc., (NASDAQ: NTGR) az otthoni hálózatok és az intelligens otthoni biztonsági termékek vezető gyártója bemutatja a Circle® with Disney szoftvert mely a Netgear zászlóshajójának számító Orbi™ Tri-Band Home WiFi rendszeren és a népszerű Nighthawk® Smart WiFi routerekre érhető el. A NETGEAR a szülők megnyugtatására gondolt a megalkotásakor, így nemcsak a megfelelő online tartalmakhoz való hozzáférést, hanem a gyermekek internetes böngészését is korlátozhatjuk.

A Circle with Disney az okos módja annak, hogy a családok könnyen beállíthassák a megtekinthető tartalmakat és az időkorlátokat, bármilyen csatlakoztatott eszközön. Az egyszerűen használható Cirlce alkalmazással – letölthető mind iOS, mind Android ™ eszközökre – a szülők könnyen létrehozhatnak egyedi profilokat minden családtag számára. Ez magában foglalja napi határidők létrehozását az alkalmazásokhoz és webhelyekhez, az egyes családtagok egyéni szűrési szintjének beállítását, az alvás üzemmódot, amikor az adott hardver nem csatlakozhat az internethez. A család mobileszközeit akár távol otthonunktól is kezelhetjük a Circle Go segítségével.

 

 

 

A Circle with Disney a NETGEAR routeren egyszerűen biztosítja a szülők számára, hogy figyelemmel kísérhessék a gyermekek összes eszközén az interneten eltöltött időt és tartalmat. Pénzt takarít meg és csökkenti a hardverek mennyiségét az otthonunkban, hiszen már routerrel rendelkezünk – nincs szükség további eszközre. A Circle with Disney intelligens szülői felügyelete világszerte elérhető, bárhol elérhető a NETGEAR routereken. *

A NETGEAR együttműködött a Circle-lel, hogy az otthoni hálózaton elérhető legszélesebb körű szülői felügyeleti megoldást kínálja. Több szűrővel, amelyek lehetővé teszik az egyes családtagok egyedi konfigurációinak és életkor szerinti beállításainak menedzselését – ideértve a felnőtt és explicit tartalmakat is -, valamint a különböző alkalmazások, webhelyek, hirdetések blokkolása és a biztonságos keresés beállításainak történő testreszabása révén.

 

 

 

A Circle with Disney a NETGEAR termékeken az alábbi funkciókat tartalmazza:

Elérhető az ingyenes alkalmazás letöltés részeként:

 • Filter –Minden egyes családtag számára beállíthatunk szűrési szinteket, amelyek megfelelőek az életkoruknak és érdeklődésüknek.
 • Pause – Szüneteltessük az internet-hozzáférést bizonyos eszközökön, felhasználó esetében, vagy a teljes otthonunkban egy gombnyomással.
 • History – Nézd meg a meglátogatott és szűrt webhelyeket.
 • Safe Search – Szűrd ki a nem megfelelő webhelyeket és képeket a Google és a Bing keresési eredményei között.
 • Ad Blocking – További szűréseket is beállíthatunk, így például a weboldalakon megfjelenő reklámok is letilthatók.

 

 

Prémium szolgáltatások havi 4,99$-ért:

 • Time Limits — A webhelyek, alkalmazások és egyebek esetében korlátozza a napi interneten eltölthető időt felhasználó alapon.
 • BedTime — Állítsd be a családtagok eszközein, hogy mikor legyenek csatlakoztatva az internetet és mikor nem érhetik el azt.
 • OffTime — Állítsd be felhasználó alapon, hogy az adott képernyő mikor működhet és ütemezd az egyedi „offline” időtartamot.
 • Usage — Nézd meg, hogy a gyerekek mennyi időt töltenek online.
 • Connections — Integrálhatunk harmadik féltől származó alkalmazásokkal, mint a Choremonster és az IFTTT.
 • Amazon® Alexa™— Kérdezd meg az Alexa-kompatibilis eszközt a használatáról, időtartamról vagy a BedTime üzemmódról.