A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bejelentette a Mattermost applikációt a QNAP NAS eszközökhöz. A Mattermost egy könnyen átlátható kommunikációs rendszer és a világon, mint az egyik legfejlettebb vállalatti üzenetküldési megoldásként tartják számon. A NAS-ra tervezett Mattermost applikációval, az üzleti és vállalati felhasználók nagymértékben növelhetik termelékenységüket az elvárásaikhoz legjobban illeszkedő csapatok és kommunikációs csatornák létrehozásával.

A felhasználóinknak egy egyszerűen használható privát csevegési megoldást szerettünk volna adni a napi kommunikációs igényeikhez. A Mattermost a QNAP NAS-on is privát chat-kiszolgálót hoz létre, így az összes csevegőüzenetünk és fájljaink nem továbbítódnak a NAS-on kívülre.” – nyilatkozta Aseem Manmualiya, a QNAP termékmenedzsere.

A rendszergazdák figyelemmel kísérhetik a csapatstatisztikákat, megváltoztathatják a tagok jogait, deaktiválhatják a fiókokat, létrehozhatnak új csapatokat és szükség szerint konfigurálhatják más rendszer-szintű funkciókkal. A felhasználók e-mailes meghívókat küldhetnek más felhasználóknak, hogy csatlakozzanak a csoporthoz, hozzáadhatnak tagokat egy csatornához, átnevezhetik azokat, importálhatnak kapcsolatokat és témákat a Slack-ből, vagy akár saját kinézetet is készthetnek.

Ha a chat éppen nem elérhető, e-mail értesítésekkel kommunikálhatunk. A Mattermost alkalmazásokat letölthetjük Android-ra és iOS-ra, így mindig kapcsolatban lehetnek és elérhetik munkatársaikat.

Elérhetőség
A Mattermost már elérhető a QTS App Centerben.

Rendszerkövetelmények

A Mattermost telepítéséhez az alábbi rendszerkövetelmények párosulnak: a) x86-alapú NAS eszköz; b) QTS 4.3.3 (vagy újabb); c) Container Station v1.7.2415 (vagy újabb). A Mattermost szoftverrel kapcsolatos további információért kérjük, látogasd meg a következő weboldalt: www.qnap.com/solution/instant-messaging.