Mindenkivel megesett már, hogy lemerült a telefonja. Vagy netán az autó akkumulátora. Ebben az esetben talán inkább ez a második verzió lehet a válasz. Ugyanis megérkezett hozzánk az Adata P20000D, ami, mint az a nevében is benne van, 20.000 mAh kapacitású. Hogy legyen mihez hasonlítani méretét, nagyjából akkora, mint a mostanában kapható, az autók „bikázásához” használt kis akku. Persze szó sincs arról, hogy képes beindítani egy személyautót, viszont kapacitása iszonyatosan nagy.

Találunk rajta egy kijelzőt, mely pontosan mutatja a töltöttségi szinte, ez zseniális, végre egy powerbank, ahol nem kell tippelgetni. Természetesen, mint a legtöbb ilyen eszköz, már két mobilt tud egyszerre tölteni, ez nem egy kiemelkedő funkció már. Ugyancsak van benne egy LED lámpa, tök jó, tuti nem fogok vele kijárkálni a kertbe, bár akár harci eszköznek is jó lehet.

Viszont, az Adata kiemelt figyelmet fordít arra, hogy powerbankjei hosszú időn keresztül használhatók legyenek. Ebben az esetben sincs ez másként. Samsung cellákat használnak, rendelkezik túltöltés elleni védelemmel, valamint egy adott minimum kapacitás alatt, már nem ad le teljesítményt. Ezért megakadályozza a cellák használódását.

Mire is elég ez a kapacitás? Arra, hogy egy átlagos mobilt akár hétszer feltölthetünk vele. Tehát egy teljes hétre való „áramot” vihetünk a zsebünkben. Fontos, hogy legyen övünk is, nehogy lecsússzon a gatyánk a majdnem fél kilogrammos súlya miatt. Viccet félre téve, az Adata a P20000D-vel egy kiválóan használható, viszonylag kis méretű és nagy kapacitású powerbanket készített.