Az ADATA® Technology a nagy teljesítményű DRAM modulok és NAND flash termékek vezető gyártója a mai napon bemutatta az INFAREX M10 gaming egeret és az INFAREX R10 egérpadot. Mindkét eszköz megkapta az RGB világítást, hogy a játék közben is a kívánt hangulatot hozhassuk létre a szobában. Továbbá mind az M10, mind az R10 a felhasználó kényelmét szem előtt tartva gondoskodik a hosszú játék élményről. Az INFAREX M10 3200DPI érzékenységgel és beépített DPI kapcsolóval biztosítja a maximális pontosságot, precizitást és rugalmasságot a játék során. Az egér ergonomikus kialakítású, így illeszkedik a tenyérhez, ezzel hozzájárul a kényelmes csuklótartáshoz. Az INFAREX R10 egérpad három világítási módot támogat.

INFAREX R10 egérpad: erős alapok a tökéletes játékért

A beépített RGB világításnak és a három világítási módnak köszönhetően az INFAREX R10 egérpad egyesíti az izgalmat és változatosságot a játék során, miközben optimális és precíz teljesítményt nyújt. A felhasználók könnyedén válthatnak a világítási módok között a felület közepén felül található rész megérintésével, amely karcolásálló PVC anyagból készült.

INFAREX M10 gaming egér: az összes lövés célba talál

Az INFAREX M10 gaming egér RGB világító effektekkel segíti a játék izgalmát. Az egér optikai érzékelője 3200DPI felbontású, amely a beépített DPI váltó gomb segítségével változtatható. Az egér beállításait gyorsan és egyszerűen megváltoztathatjuk a különböző játékoknak megfelelően, vagy akár a játék alatt is, a szituációnak megfelelően. Az egér kialakításánál kiemelt szempont volt a kényelemen, így a lehető legjobb fogási pozíciót nyújtja, hogy hosszú órákon keresztül játszhassunk vele. A gumírozott és levágott vonalú oldala ugyancsak hozzájárul a precíz és könnyed fogáshoz.