Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette a P10050, a P16750 és a P20100 powerbankeket. A mobil eszközök egyre növekvő használata, a folyamatos készenlét, szükségessé teszi a powerbank használatát. Régebben a mobil töltési megoldások gyakran nehezek voltak és teljesítményük sem volt elegendő két eszköz töltéséhez. Azért az ADATA olyan töltőket tervezett, amelyek kisebb méretűek, ugyanakkor ez nem megy az elektromos kapacitás és a teljesítmény rovására. Az ADATA powerbankek több színben érhetők el, praktikus megoldás amikor telefonunk akkumulátora lemerült. Továbbá a P10050, a P16750 és a P20100 a legjobb minőségű akkumulátorokkal és több biztonsági körrel is fel van szerelve.

Kisebb méret a jobb hordozhatóságért

Az ADATA rácáfol a tapasztalatainkra. A nagy teljesítményű töltők nagyméretűek és nehezek voltak, ezzel ellentétben a P10050, P16750 és P20100 kompakt és könnyen hordozható, nagy kapacitású és teljesítményű. 10050mAh, 16750mAh és 20100mAh teljesítménnyel rendelkeznek, ami elegendő ahhoz, hogy négyszer, teljesen feltöltsünk egy okostelefont. Ezenkívül mindhárom típus két USB kimenettel kapott, amelyek mindegyike 2.0 amper teljesítményt ad le, így egyszerre két eszköz is tölthető. Mindegyik powerbankbe LED lámpát is integráltak, így kempingezésnél, vagy egy áramkimaradásnál is praktikusan használhatjuk.

A stílus, a teljesítmény és a biztonság ötvözete

A P10050 lekerekített formája és a változatos színek, divatos és kifinomult megjelenést nyújtanak. A P16750 és a P20100 kettős színsémája kiemeli a stílus és a luxus érzését. Természetesen a teljesítmény és a kapacitás is ennek megfelelő, a legjobb minőségű akkumulátorok kerültek bele, valamint speciálisan kialakított áramköröket használnak a túltöltés és a kisülés elkerülésére, ami károsíthatja az akkumulátort és lerövidítheti a termék élettartamát. A prémium minőségű komponensekkel és tűzálló külső burkolattal az ADATA töltők megfelelnek az IEC 60950 biztonsági szabványnak, valamint jobb védelmet nyújtanak a túltöltés, a túlmelegedés, a rövidzárlat és a túlfeszültség ellen.