A Thermaltake Gaming – Tt eSPORTS örömmel mutatja be a világ első léghűtéses professzionális gaming székét az X COMFORT AIR-t. Optimális aerodinamikával a legmodernebb léghűtéses tervezési technikával a játék szerelmesei könnyen beállíthatják a hűtés fokozatokat a könnyen elérhető 3 gombos vezérlőn. A legjobb minőségű anyagokból tervezték, a fáradtság elleni kialakítás, a valódi ergonomikus forma és a funkcionális dizájn együttesen biztosítják az X COMFORT AIR tökéletes egyensúlyt az elvárt komfort és használhatóság terén. Két színben elérhető, az egyik a fekete, a másik pedig az „ikonikus fekete” és piros.

OPTIMIZÁLT AERODINAMIKUS TERVEZÉS

A maximális hűtési teljesítmény elérése érdekében az X COMFORT AIR léghűtése optimalizált kialakításával a ventilátorok az ülőlapon elhelyezett csatornákon keresztül nyomják át a levegőt, ezáltal elkerülve a felesleges légveszteséget a maximális légáram-hatékonyság érdekében. Emellett a PVC bőr alatt elhelyezett szellőző lyukak használata javítja a hűtési teljesítményt és csökkenti a zaj- és rezgéshatásokat.

 

 

ÖT LAPÁTOS KIALAKÍTÁSÚ VENTILÁTOROK, HUZATMENTES TECHNOLÓGIÁVAL

A speciális öt ventilátor lapát kialakítás a gépjárműipar technológiáján alapul, a négy beépített hűtőventilátor nagyobb mennyiségű levegőt és jobb légáramot hoz létre. A csúcsminőségű alkatrészek használatával a ventilátorlapát-tervezésénél kiemelten fontos volt az élettartam, ezért akár 75.000 órát is elérhetünk. Ez kétszerese a jelenlegi ipari szabványnak, melynek köszönhetően maximális teljesítményt és megbízhatóságot biztosít. Az egyedülálló „huzatmentes” keretet kifejezetten arra tervezték, hogy nagyobb mennyiségű légáramot irányítson a lapát középső része felé, így kompressziós hatást fejt ki, megakadályozza a levegő kilépését.

IGAZI ERGONÓMIA STRAPABÍRÓ KIALAKÍTÁS

Az X COMFORT AIR professzionális játékszék olyan elemekből van összeszerelve, hogy a széket a lehető legjobban a testünkhöz tudjuk igazítani. Ez magában foglalja a következőket: öt görgős szék, ülőpárna nagy tömörségű habszivacsokkal, háttámla deréktámassza, állítható magasságú és szélességű kartámasz, hidraulikus ülésmagasság állítás és szék döntés és billentés.

 

 

 

 

MINŐSÉGI TERVEZÉS, LUXUS KINÉZET

Az X COMFORT AIR alapja egy vastag, 22 mm átmérőjű acélszerkezet, amely rendkívül erős és tartós, így biztosítva a lehető legnagyobb stabilitást és megbízhatóságot. Az ülőlapra 75 kg/m3 sűrűségű hab-párnázat került, mely fokozott ergonómiai tartást nyújt a test számára, illetve hosszú távon sem veszíti el az alakját. A habot kiváló minőségű faux bőr felhasználásával borították be a tartósság, a lélegzőképesség és a fröccsenés ellen.

 

 

 

 

Az X COMFORT AIR gaming fotel javasolt ára $499.99.

Az X COMFORT AIR (Black/Red) gaming székkel kapcsolatos további információk itt érhetők el: http://www.ttesports.com/productPage.aspx?p=281

Az X COMFORT AIR (Black) gaming székkel kapcsolatos további információk itt érhetők el: http://www.ttesports.com/productPage.aspx?p=282

A Thermaltake hivatalos weboldalai:

Tt eSPORTS hivatalos közösségi oldalai és weboldalai: