Minél több eszközt csatlakoztatunk a hálózatra, annak sebessége egyre inkább csökkeni fog és olyan területek is kialakulhatnak a lakásunkban, ahol egyáltalán nem lesz elérhető internet. Ezen segít a Tenda Technology új mesh WiFi rendszere a Nova MW6, ami optimalizálja az otthoni hálózatot, kiküszöböli a csatlakozási nehézségeket, így gyors, hatékonyan és megbízhatóan kapcsolatot használhatunk mindig. A Nova MW6 segít abban, hogy létrehozhassuk intelligens otthonainkat.

A Nova MW6 csomag az ideális otthoni megoldás a WiFi jel javítására, amely három WiFi jeladót tartalmaz és akár 560 m2 területet képes lefedni. A legújabb True Mesh technológiával minden egység működhet routerként vagy jeladóként, ezáltal zökkenőmentesen kapcsolódhatnak egymáshoz a tökéletes otthoni lefedettségért. Az egységek elegáns, letisztult dizájnt kaptak, azonban arra is nagy hangsúlyt fektettek, hogy funkcionalitásuk is megfelelő legyen és szabadon közlekedhessünk a szobák közt, akár egy videohívás alatt is.

A legújabb otthoni WiFi routerünk csatlakoztatása a telefonhoz, számítógéphez, tablethez és intelligens otthoni eszközökhöz még soha sem volt ennyire egyszerű. A konfigurációmentes Nova MW6 egyszerű, „plug and play” beállítási lehetőséggel, automatikusan felépíti a hálózatot az összes egységre, melyek már előre párosítva vannak. Míg a Tenda mobilalkalmazásával rengeteg testreszabható, családbarát funkciót kapunk, például a szülői felügyeletet, a jelszókezelést, a felhasználó menedzsmentet és a vendég hálózatot, ezeket elérhetjük otthonról és távolról egyaránt.

A Nova MW6 ott is gyors, ahol a hagyományos routerek problémákkal küzdenek. Jelentősen hatékonyabb technológiával a Nova MW6 nem csak „intelligens automatikus útvonalválasztási” technológiát tartalmaz, amely robusztus vezeték nélküli hálózatot biztosít minden felhasználó számára, hanem a legkorszerűbb „Wave2 MU-MIMO” rendszerre alkalmas több vezeték nélküli eszköz egyidejű és szakadásmentes kommunikációjára.

A WiFi hálózatok halott zónái folyamatos problémát jelentenek a hagyományos routerek számára, de a Nova MW6 kiterjedt WiFi lefedettséget nyújt. Számos hagyományos hálózati átjáró esetében, ami 2,4 GHz-en működik, erős interferenciával, instabilitással, magas átviteli veszteséggel és alacsony hatékonysággal kell számolnunk. A Nova MW6 azonban 2,4 GHz és 5 GHz-es sávokon kapcsolódik össze, melyet mindig az optimális jeltovábbításhoz igazít, így minden esetben gyorsabb átvitelt biztosít a lenyűgöző vezeték nélküli internetes élmény érdekében.