A vezető alaplapgyártó, az ASRock örömmel jelenti be új Intel® X299 platformját, ami erőteljes, ugyanakkor nem foglal el hatalmas helyet. Az ASRock az összes fontos funkciót integrálta egy minit-ITX méretű alaplapba, mely a világ első mini-IX szabványú lapja.

A mini-ITX minden fontos funkcióval rendelkezik. Az X299E-ITX/ac az X299 platformra épül, így az elérhető legjobb feldolgozási teljesítményt nyújtja. Két Intel® Gigabit Lan csatlakozóval és 2.4/5GHz-es 802.11ac WiFi kétcsatornás vezeték nélküli kapcsolattal is rendelkezik. Az USB 3.1 A+C Gen2 típusú csatlakozó az alaplap hátoldalán is elérhető, ezen felül a kis fenevad támogatja a négycsatornás memória modulokat DDR4 4000 MHz-ig (OC), ezzel is lenyűgöző teljesítményt nyújt ezen a kis alaplapon.

A legjobb bővíthetőség érdekében az ASRock mérnökeinek érdekes megoldásokon kellet gondolkodniuk, akár két bővítő kártya hozzáadásával. Az X299E-ITX/ac 3 darab M.2 és 6 darab SATA3 porttal rendelkezik, mindenfajta kompromisszum nélkül a felhasználóinak. A stabilitás is létfontosságú, 60A-es kondenzátorokkal és Dr.MOS-szal a 7 fázisú kialakítással, ez az alaplap könnyedén veszi a magas terhelésű- és a mindennapi feladatokat egyaránt.

 

 

Az érdekességek listája azonban itt nem ér véget, az ASRock a tervezés során együttműködött a Bitspower-rel, akik 300W teljesítményű CPU és MOSFET hűtést biztosítanak az alaplap felhasználói számára.

Az X299E-ITX/ac a hivatalos bejelentést követően megkapta a TAIWAN EXCELLENCE 2018-as díjat. 

További információért kérjük látogasd meg s http://www.asrock.com/mb/Intel/X299E-ITXac/index.asp weboldalt.

 

 

A Bitspower vízhűtéséről az alábbi linken több információt is megtudhatsz: block https://www.bitspower.com.tw/index.php?main_page=product_info&cPath=173_254_257_335&products_id=5720.

Nézd meg Facebook oldalunkat is: www.facebook.com/ASRockMagyarorszag

Látogasd meg Instagram oldalunkat: www.instagram.com/asrock_hu