A Thermaltake, mint a világ egyik legismertebb RGB világítással szerelt számítástechnikai eszközeit gyártó vállalata, a mai napon bejelentette, az RGB világítással szerelt tápegységek egy újabb szintjét a Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium TT Premium Edition tápegységet. Magas minőségű komponensekből készül, teljesen moduláris és szabadalmaztatott rendkívül csendes, 16.8 millió szín megjelenítésére képes Riing 14 RGB ventilátorral és 12, külön szabályozható LED-del, valamint 7 világítási móddal. Minden egyes beállítás további három színmóddal (RGB, egyszerű és lekapcsolt) és négy világítási sebességgel (lassú, normál, gyors és ultragyors) rendelkezik. A 80 PLUS Titanium minősített PSU természetesen támogatja a Thermaltake három intelligens platformját DPS G PC APP 2.0, DPS G Smart Power Management (SPM) Cloud 1.0 és DPS G Mobile APP 1.0 – melyekkel a felhasználó ellenőrizheti az energiafelvételt, valamint a kevesebb fogyasztásnak köszönhetően hozzájárulhat a fenntartható fejlődéshez.

A Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium – TT Premium Edition Smart Zero Fan ventilátorával megtalálja a tökéletes egyensúlyt a teljesítménycentrikus működés és a teljesen hangtalan „készenléti” állapot között. Magas minőségű japán kondenzátorokat használ, valamint 10 év garanciával kerül a boltok polcaira.

Mi az a Smart Power Management (SPM)?

A Thermaltake a Smart Power Management (SPM) platformon keresztül szeretné felhívni a figyelmet a globális felmelegedés kérdésére az összes PC DIY / PC felhasználó számára. Az SPM olyan felhőalapú számítástechnikai platform, amely nyomon követi és elemzi a PC áramfogyasztását, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megfigyeljék és menedzseljék saját energiafogyasztásukat, amellyel megváltoztathatják magatartásukat a CO2-kibocsátás csökkentésére irányuló cél elérése érdekében, hozzájárulva a globális felmelegedés lassításához.

A Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium – TT Premium Edition főbb funkciói:

DPS G Riing RGB Mobile App

Thermaltake DPS G Riing RGB mobilalkalmazás nyolc RGB világítási móddal rendelkezik, melyekkel a felhasználók a tápegység ventilátorához igazíthatják az RGB világítást:

  • Áramlás: Irányított RGB színes áramlás a gyűrű egyedi LED-jén keresztül.

  • RGB spektrum: színátmenet a 16,8 millió RGB színspektrumon keresztül.

  • Fodrozódás: a fények az egész ventilátoron keresztül váltakoznak, 16,8 millió szín közül választhatunk.

  • Villogás: a fények folyamatosan villognak egyetlen színnel vagy RGB színnel.

  • Pulzálás: lassan elhalványul és visszaerősödik.

  • Hullám: Egy RGB hullám áramlik az egész ventilátoron.

  • Teljes megvilágítás: statikus világítás a teljes RGB színválasztékkal.

  • Zene: a hangerőhöz igazítva világít.

DPS G Smart Power Management Cloud 1.0: Smart Power Management jelentések

Az összes adat négy különböző jelentésbe foglalható össze, beleértve az ECO-, az energiafogyasztási jelentést, az energiatakarékossági tervet és a hatékonysági / teljesítménybeli felhasználói viselkedési jelentést. Az első két jelentés célja, hogy segítsen a felhasználóknak megérteni a PSU-k CO2-kibocsátásával és energiafogyasztásával kapcsolatos részletes információkat, összehasonlítva az aktuális adatokat az előző 3 hónappal. Továbbá az energiatakarékossági terv révén a felhasználók egyszerűen megtakaríthatják a pénzt azzal, hogy meghatározzák azt a célt, hogy mennyi kWh-t szándékoznak fogyasztani egy adott időszak alatt. Végül a hatékonyság/teljesítmény felhasználói viselkedési jelentés mutatja a W fogyasztását és hatékonyságát; Ezért a felhasználók könnyedén értelmezhetik szokásaikat. A legfontosabb dolog, hogy a jelentések a valós adatokra támaszkodnak, és megfelelő alapot kínálnak az áramellátás optimalizálásához. 

A tápegység agya: MCU

A Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium termékcsalád 32Bit-es, a Microchip Technology által gyártott microcontrollerrel (MCU) rendelkezik. A 32Bit-es MCU, gyakorlatilag egy kis számítógép a tápegységen belül, saját processzorral, memóriával és programozható ki- és bemeneti perifériákkal. Az MCU digitálisan vezérelheti az eszközöket és folyamatokat, például az autók motorjainak vezérlőrendszereit és az irodai gépeket.

A Thermaltake Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium – TT Premium Edition tápegységgel kapcsolatos további információért, kérjük látogasd meg a weboldalukat:

http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00003081

Bemutató videó: https://www.youtube.com/watch?v=T-xcf1ITVLc

További információ a Smart Power Management-ről (SPM):

Smart Power Management (SPM) Platform http://dps.thermaltake.com

SPM bemutatása – http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00002578#tab1

SPM részletes bemutató – https://dps.thermaltake.com/en/video

Letöltés az App Store-ból – https://itunes.apple.com/us/app/dps-g-riing-rgb/id1184228461?mt=8

Letöltés a Google Play-ről – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thermaltake.t768.powerfanctrl

Töltsd le a DPS G PC APP 2.4.43333 vverzióját –https://dps.thermaltake.com/en/product

A Thermaltake hivatalos weboldalai:

  • A Thermaltake hivatalos weboldala:

http://www.thermaltake.com

  • Thermaltake Tt közösség:

http://community.thermaltake.com/

  • Thermaltake termék-videók:

http://www.youtube.com/user/Thermaltakereview

  • Thermaltake Facebook oldal:

https://www.facebook.com/ThermaltakeInc

  • Thermaltake magyar Facebook oldal:

https://www.facebook.com/ThermaltakeHungary