A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bejelentette, hogy a QNAP NAS kompatibilis a Dahua Technology Eco-Savvy 3.0, H.265 Wi-Fi és H.265 PTZ sorozatú hálózati kamerákkal. A QNAP felügyeleti alkalmazások integrálják a teljes körű videomegfigyelési funkciókat a NAS-hoz, biztosítva a tárolási bővíthetőséget és tárolóhely-felügyeleti funkciókat az adminisztrátorok és a szakemberek számára. A H.265 tömörítési technológiájával a Dahua hálózati kamerái alacsonyabb sávszélességgel és nagyfokú biztonsági hatékonysággal rendelkeznek.

A Dahua Technology az iparág egyik legkiterjedtebb kamera-portfóliójával rendelkezek. A QNAP NAS-s integrációja átfogó funkcionalitást biztosít a felhasználóknak követelményeinek kielégítésére. „Nyitottság, az integráció és az innováció volt a vezérelvünk.” – nyilatkozta Daniel Chau, a Dahua Technology tengerentúli marketingigazgatója. „Örömmel dolgozunk olyan partnerekkel, mint a QNAP, hogy jobb megoldást alkossunk az ügyfelek számára. Nagyra értékeljük az együttműködést és arra számítunk, hogy ez a felhőfelügyeleti megoldás gyorsan fog növekedni.”

Köszönjük, hogy folyamatosan együttműködhetünk a Dahua Technology-val, a QNAP azon dolgozik, hogy kiterjessze a NAS felügyeleti alkalmazásokat.” – nyilatkozta Alan Kuo, a QNAP termékmenedzsere. „Örömmel jelentjük be, hogy a Dahua Technology Eco-Savvy 3.0, H.265 Wi-Fi és H.265 PTZ sorozatú hálózati kameráinak teljes integrációját a QNAP felügyeleti megoldásokba. A felhasználók számára nagyobb rugalmasságot, a megfelelő IP-kamerák kiválasztását kínáljuk a rendszer telepítésekor.”

A QVR Pro átfogó videomegfigyelési szolgáltatásokat integrál a QNAP NAS-ba, biztosítva a QTS-től elválasztott felvételi környezetet a tárolás bővíthetőségével és rugalmas tárhelykezelési funkciókkal. Az optimalizált QVR Pro Client szoftver egyetlen felületen teszi lehetővé az élő megfigyelést és a gyors lejátszási funkciót.

A QNAP videófelügyeleti megoldással kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a QVR Pro oldalra.

A QNAP NAS-sal kompatibilis IP kamerák listáját az alábbi linken tekintheti meg: https://www.qnap.com/en/compatibility/

A Dahua Technology-val kapcsolatos további információért kérjük látogassa meg a http://www.dahuasecurity.com/ weboldalt.

További érdekességeket tudhat meg Facebook oldalunkon is: facebook.com/QNAPHungary

Instagram oldalunkon használati tippeket is találhat: www.instagram.com/qnaphungary