A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bejelentette az új üzleti kategóriába tartozó AMD-alapú TS-x73U NAS-t. A 8, 12 és 16 rekeszes modellek elérhetők szimpla és redundáns tápellátással. A nagy teljesítményű AMD Embedded R-sorozatú RX-421ND négymagos processzorral (2,1 GHz alap frekvencia, 3,4 GHz-re felskáláz), előre telepített kétportos 10 GbE SFP+ hálózati kártyával és két M2 SATA 6 Gb/s SSD bővítőhellyel (az SSD gyorsítótár optimális tárolási hatékonyságot biztosít a Qtier ™ technológiával) a rackbe szerelhető TS-x73U sorozat ideális az üzleti felhasználók számára, amelyek biztonságos privát felhőt és hatékony informatikai infrastruktúrát keresnek 10GbE hálózattal.

A dupla 10GbE csatlakozóval a TS-x73U sorozat akár 1.567 MB/s adatátviteli sebességre is képes, míg az AES-NI gyorsított titkosítással akár 1.244 MB/s teljesítményt nyújt a rendszer produktivitásának növelése érdekében. A méretezhetőséggel és a 10GbE hálózatokra történő csatlakozással a TS-x73U termékcsalád a virtualizációt és a gyors visszaállítás/helyreállítás követelményeit is kielégíti az egyre növekvő adatmennyiségek esetében is, melyek nagyobb sávszélességet igényelnek, így megkönnyíti a működést és fokozza termelékenységet.

A QNAP folyamatosan bővíti az AMD NAS termékeit és most bejelenti a TS-x73U termékcsaládot, amely kimagasló teljesítményt nyújt az R szériás processzorokkal, valamint a 10GbE csatlakoztathatósággal, mindezt ráadásul elfogadható áron.” – nyilatkozta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere.

A TS-x73U sorozat átfogó NAS és iSCSI-SAN tároló megoldás, amely támogatja a VMware®, a Citrix®, a Microsoft® Hyper-V® és a Windows Server® 2012 R2 rendszereket, valamint a fejlettebb virtualizációs alkalmazásokat. A Virtualization Station segítségével a felhasználók több Windows, Linux®, UNIX® és Android™ virtuális gépet helyezhetnek el egy NAS-on a Container Station segítségével, amely az LXC és a Docker® technológiát használja, így számtalana mikró szolgáltatást és QIoT konténert futtathatunk rajta.

A TS-x73U sorozat egy sokoldalú NAS, amely professzionális megoldásokat kínál az adatok tárolására, mentésére, megosztására és központosított kezelésére. Támogatja a fájlmegosztást a Windows, Mac® és Linux/UNIX rendszereken, a Qsync-kel a kereszt-platformos szinkronizálást, Windows AD/LDAP címtárszolgáltatásokat és Windows ACL-t, a Windows tartományvezérlőt, Windows / Mac biztonsági mentést, a pillanatképeket és adatok visszaállítását RTRR-rel, Rsync-ket és felhőmentést. A beépített QTS App Center-ben olyan intelligens alkalmazásokat találunk, amelyek elősegítik a termelékenységet, beleértve a Qfiling automatizált fájlrendszerezőt, Qsirch fájlkeresőt, QVPN VPN-kiszolgálót és klienst, a Browser Station-t a privát hálózatok eléréséhez, az IFTTT Agent szoftvert a produktív munkafolyamat-automatizáláshoz, a QVR Pro videófelügyeleti megoldás kiépítéséhez és még sok egyebet.

A TS-x73U sorozat fejleszthető akár két QNAP bővítőegység (12 helyes UX-1200U-RP és 8 helyes UX-800U-RP) csatlakoztatásával. A tárolókapacitás kiterjeszthető a VJBOD (Virtual JBOD) használatával is, amely kihasználja más QNAP NAS-ok nem használt tárolókapacitását, megbízható, nagy kapacitású adattárolási megoldást biztosítva a nagy felbontású média, a virtualizáció és a megfigyelő rendszerek számára.

Főbb tulajdonságok

Redundáns tápegységgel:

  • TS-873U-RP: 8 lemezes, 2U rackbe szerelhető

  • TS-1273U-RP: 12 lemezes, 2U rackbe szerelhető

  • TS-1673U-RP: 16 lemezes, 3U rackbe szerelhető

Szimpla tápegységgel:

  • TS-873U: 8 lemezes, 2U rackbe szerelhető

  • TS-1273U: 12 lemezes, 2U rackbe szerelhető

  • TS-1673U: 16 lemezes, 3U rackbe szerelhető

AMD RX-421ND négymagos, 2,1 GHz-es processzor (Turbo Core-ral 3,4 GHz-ig felskáláz), kétcsatornás 8GB / 16GB / 64GB DDR4 UDIMM RAM (64GB-ig bővíthető); hot-swap 2,5 „/ 3,5” SATA 6 Gbps HDD / SSD; 2x M.2 SATA 6Gb / s 2280 SSD bővítőhely; Előre telepített kétportos 10GbE SFP+ NIC; 4x Gigabit LAN port; 2 db USB 3.0 port, 4 db USB 2.0 port

Elérhetőség

Az új TS-x73U NAS sorozat már elérhető. További információért és a teljes QNAP NAS termékportfólió megtekintéséhez kérjük, látogasson el www.qnap.com weboldalra.

További érdekességeket tudhat meg Facebook oldalunkon is: facebook.com/QNAPHungary

Instagram oldalunkon használati tippeket is találhat: www.instagram.com/qnaphungary