Az ADATA® Technology a nagy teljesítményű DRAM modulok és NAND flash termékek vezető gyártója örömmel jelenti be részvételét a 2017-es Computex-en. Az idén az ADATA a technológiát, az innovációt és a dizájnt egy tökéletes egységgé kovácsolja. Az ADATA agresszíven bővíti az XPG gamereknek tervezett audio és periféria választékát. A nagysebességű PCI Express SSD-k NVMe technológiával és a tartós külső adattárolók szintén kulcsfontosságúak. Az ADATA bemutatja a legújabb és leggyorsabb SD kártyákat, LED-es és tartós nagy teljesítményű powerbankeket, valamint számos mobil tartozékot. Az ADATA útjára indítja Robotját, az új intelligens otthoni társat is.

Új generációs PCI Express 3×4 NVMe SSD-k

Az SSD meghajtók már jóval túlmutatnak a SATA 6Gbps csatlakozó teljesítményén, pontosan ezért az M.2 PCIe3x4 a következő két évben várhatóan a növekedés egyik fő területe. A Computex-en az ADATA bemutatja az NVMe PCIe és a vállalati SSD megoldások széles választékát, a legújabb M.2 PCIe meghajtókat élő demó környezetben fogja bemutatni Silicon Motion és Marvell vezérlőkkel, valamint prémium 3D NAND technológiával. Végre valósággá válik a szinte korlátlan kapacitás, köszönhetően a 4 TB-os ADATA M.2 PCIe3x4 NVMe meghajtókkal, mely eléri a 2800MB/s olvasási és 1500MB/s írási sebességet.

Az XPG gaming márka számos új terméket mutat be

A Computex alkalmával az ADATA örömmel mutatja be az XPG portfólió számos új tagját. A hangtechnika területén az XPG egy új gaming headsetet jelent be, 3D hangzással, kifejezetten a mobiltelefonon történő játékhoz. Az otthoni játékokhoz pedig érkezik az XPG fejhallgató vezérlőegységgel PC-hez és konzolokhoz egyaránt. Az XPG portfóliójában megjelennek a gaming billentyűzetek, egerek, egérpadok és nagy teljesítményű adattárolók és memóriák egyaránt. Hogy aza ADATA az új XPS termékvonal iránti elkötelezettségét még jobban kiemelje, az ahq (www.ahq.com.tw) professzionális e-sport csapat fogja bemutatni a hardvereket élőben.

Az ADATA belép a mesterséges intelligenciába egy szerethető robottal

Az innováció szellemének megfelelően az ADATA az intelligens robotok iparágába is szeretne betörni. Az ADATA Robot egy barátságos otthoni robot, melynek alapja a cloud computing. Kiválóan alkalmazható otthonunk biztonságának növelésére és intelligens hangalapú interakcióra, távvezérelhető mobil eszközökről. Az ADATA még több intelligens robotot szeretne fejleszteni és további IoT (tárgyak internetét) felhasználási területeket céloz meg, például intelligens otthonokat.

Új A2 specifikációval rendelkező SD kártyák és V90 videó sebesség

A világ három legjobb SD kártya-gyártójának egyikeként az ADATA bevezette az új A2-kártya szabványt a mobileszközökre, amelyet az SD Szövetség 2017 februárjában jelentett be. Az A2 szabványt a gyorsabb alkalmazások teljesítményéhez optimalizálta, nem pedig a tömeges tárolás igényekhez Az ADATA több ilyen megoldást mutat be a Computex-en. Ezeket az ADATA Premier ONE SD és Micro SD kártyák kíséri, amelyek akár 290 MB/s sebességgel, akár V90 videó, vagy 90 MB/s video streaming sebességgel képesek olvasni – ez több mint elég ahhoz, hogy támogassák a 4K/8K puffermentes lejátszást. Az extra sebességű SD kártyák ideálisak a videó készítéssel foglalkozó profiknak, a drón alkalmazásra és az akció kamerákhoz.

Mobil winchesterek, powerbankek és USB-C termékek

A ADATA standon megtekinthető lesz az SD700 külső SSD IP68 por- és vizálló kialakítással, amely számos nemzetközi díjat nyert, mint például az iF, Red Dot, Taiwan Excellence és Computex d&I. Az SE730H külső SSD ugyancsak IP68 minősített és USB-C csatlakozójával akár 500MB/s adatátviteli sebességre képes. Kifejezetten kültéri felhasználásra készült D8000L powerbank-et is bemutatja, mely extra erős, 200 lumenes LED modullal és IP54 védelemmel is rendelkezik. Az IP67-minősített D16750 powerbank, Lightning kártyaolvasó és MFi minősített flash meghajtó, valamint számos USB-C kábel, OTG termékek és kiegészítők is helyet kapnak a standon.