A vezető alaplapgyártó, az ASRock örömmel jelenti be új mini-ITX AM4 alaplapjait, a micro-STX DeskMini asztali számítógépet, az X10 IoT Router és egy másik különlegességet Bitcoin bányászoknak.

A legfejletteb bányász alaplap

A kriptopénz bányászat óriási népszerűségével (mint a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin) az ASRock egy új alaplapot mutat be, összesen 13 PCIe bővítőhellyel. A Computex alatt az ASRock bemutatja a hamarosan megjelenő H110 Pro BTC + alaplapot, amely a bányász felhasználók számára készült, és bemutatja, hogyan lehet még több Bitcoint termelni.

 

 

AMD AM4 Ryzen Mini-ITX alaplap

Az ASRock az új AMD AM4 sorozatának minden előnyét egy rendkívül kompakt, helytakarékos Mini-ITX alaplapba csomagolta, és bemutatta az új Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac és a Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac modelleket. A vérfagyasztó design mellett mind a két alaplap dupla HDMI kimenettel, 802.11ac WiFi megoldással, 7.1-CH Realtek ALC 1220 hangkártyával, hűtőbordákkal van felszerelve, amelyek hatékonyan javítják a hőelvezetést és elősegítik az általános teljesítményt.

Az igazi forradalom: DeskMini GTX / RX sorozat

Az ASRock bemutatja a vékony, de erőteljes DeskMini RX / GTX PC termékcsaládokat, amelyek az új Micro-STX méretű alaplapokra épülnek. Ezenkívül a kompakt új Z270M-STX MXM alaplap hamarosan megjelenik. Kompakt méretük ellenére ezek a Micro-STX termékek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, támogatják a nagy teljesítményű processzorokat, valamint a bővítési és csatlakoztatási lehetőségek széles skáláját. A legfontosabb funkciók közé tartozik az MXM grafikus kártya támogatása és a Triple Ultra M.2 SSD kompatibilitás.

X10 IOT Router

A IoT élére állva az ASRock X10 forradalmi előrelépést jelent a régimódi routerekkel szemben.

 

 

Az X10 egy kettő az egyben IoT vezeték nélküli router, amely négymagos AC1300-val van felszerelve, és kombinálja az univerzális IoT HUB-okat. ZigBee vezeték nélküli funkcióval rendelkezik az otthoni világítás, a készülékek, például a légkondicionálás és az otthoni biztonsági rendszerek vezérlésére, automatizálására, ütemezésére és felügyeletére. A felhasználók egyszerűen képesek több érzékelőt vezérelni az ASRock Router APP segítségével.

Nézd meg Facebook oldalunkat is: www.facebook.com/ASRockMagyarorszag