A vezető alaplapgyártó, az ASRock örömmel jelenti be az Intel® X299 alapra épülő termékcsaládját.

Az új Intel® X299 csúcsmodell

Az ASRock bemutatja az új alaplapjait a nagy teljesítményű Intel® X299 lapkakészlettel. A Fatal1ty X299 Professional Gaming i9 az első olyan alaplap, amely az Aquantia AQtion 10Gb/s LAN megoldását kínálja az extrém internetes sávszélességhez és a nagy precizitást igénylő játékok számára.

James Lee, az ASRock kereskedelemért és marketingért felelős alelnöke nyilatkozta, hogy: „Amikor megalkottuk ezeket az alaplapokat célunk az volt, hogy egy legendát teremtsünk a gamereknek, mely valóban eltér a többi márka megoldásaitól. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a nagy teljesítményű alaplap, melyet az Aquantia 10Gb/s megoldásával szereltünk fel, az ideális megoldás a játékosok és a profik számára.” „Az ASRock termékek keresettek a PC összeszerelők körében – legyen szó akár játékosokról vagy egyéb felhasználói területről, melyek csúcsteljesítményt igényelnek – nyilatkozta Kamal Dalmia, az Aquantia Corp. értékesítési és marketing alelnöke.” Örülünk, hogy az ASRock az AQtion AQC-107 10 Gb-os megoldását választotta a Fatal1ty X299-hez, amely kimagasló teljesítményt nyújt, és akár 10-szeres gyorsulást jelent a Gigabit LAN-hoz képest.

A zászlóshajó egyik újdonsága az USB 3.1 C típusú csatlakozó, amely új USB tápellátási protokollt kínál, illetve 12V/3A teljesítményt biztosít, lehetővé téve a hordozható eszközök gyorsabb feltöltését.

A Fatal1ty X299 Professional Gaming i9 és X299 Taichi alaplapok kiemelkedő funkciói közé tartozik a Dr. MOS, SPS (Smart Power Stage) technológia digitális PWM 13 fázisú tápellátással, amely rendkívül stabil PC-teljesítményt biztosít. A Triple Ultra M.2 PCIe Gen3 x4 32 GB/s csatlakozó mellett a játékosoknak elengedhetetlen az Intel® Dual LAN és Intel® 802.11ac WiFi. A BIOS flashback gomb, amely a BIOS frissítéseknél lehet hasznos. Az ASMedia ASM3142 vezérlő az USB porthoz kínál új megoldást, amely a „Multiple INs” nevű protokollt adja hozzá, lehetővé téve a várakozás nélküli adatkapcsolatot, mivel a portok szimultán is képesek működni. Ráadásul a Hyper BCLK Engine III harmadik generációs órajel-generátorával rendkívül pontosan vezérelhetjük azt.

 

 

Intel® X299 Mini-ITX alaplap

Az Intel X299 lapkakészletét általában nagyméretű EATX vagy ATX alaplapra építették, mivel a processzor, a lapkakészlet, a memória és az egész elrendezés extra nagy PCB-t igényelt a szélsőséges teljesítmény folyamatos leadására. Az ASRock K+F csapata nagyon sokat dolgozott azon, hogy egy kis méretű, de hatalmas teljesítményű alaplapot tervezzenek meg, így született meg az X299 mini-ITX méretű lap. Ez a világ első mini-ITX X299 alaplaplapja!

Az X299E-ITX / ac az X299 lapkakészlet köré épült fel, amely elérhetővé teszi az Intel® LGA 2066 CPU-k rejtett teljesítményét. Függetlenül attól, hogy kis méretű, mégis 4 SO-DIMM memóriafoglalat van rajta, 10 rétegű PCB-re készült, két Intel® Gigabit LAN, kétcsatornás 2.4 / 5GHz 802.11ac WiFi és Bluetooth 4.2 és hat SATA port is található rajta. Továbbá az ASRock három M.2 aljzatot is elhelyezett rajta, az igazán gyors adattárolóknak.

 

 

Nézd meg Facebook oldalunkat is: www.facebook.com/ASRockMagyarorszag

Látogasd meg Instagram oldalunkat: www.instagram.com/asrock_hu