A Netgear két új terméket mutat be ezen a héten, amellyel fokozhatjuk a játékélményt – a Nighthawk Pro Gaming WiFi routert (XR500) és a Nighthawk Pro Gaming SX10 10G/Multi-Gig LAN (GS810EMX) switchet. Legyen szó akár online játékról, vagy egy LAN party hostolásáról, illetve nagyfelbontású tartalmak streameléséről, az új Netgear Pro Gaming termékek teljesen új szintre emelik a sebességet, a teljesítményt, a testreszabhatóságot és a kontrollt.

A gamerek minden lehetőséget megkapnak ahhoz, hogy maximalizálják győzelmi esélyeiket az online multi-player játékban. A Nighthawk Pro Gaming Router XR500 és a Nighthawk Pro Gaming Switch SX10 jobb vezérelhetőséget biztosít a játék során, megakadályozza a nem kívánt kihagyásokat, legyünk akár profi vagy alkalmi játékosok, játszunk konzolon vagy PC-n.

A Netgear Nighthawk Pro Gaming WiFi Router (XR500) kihasználja a fejlett szoftveres képességeket a hálózati kapcsolatok optimalizálása érdekében a ping stabilizálásával, a késleltetés csökkentésével és a folyamatos vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat biztosításával az online játékhoz. A Gaming Dashboard, a földrajzi szűrő, a szolgáltatásminőség (QoS) és a hálózati felügyelet teszi lehetővé, hogy testre szabjuk a játékteljesítményt közvetlenül a routeren. A Nighthawk Pro Gaming WiFi Router a legújabb és legjobb minőségű komponensekből épül fel, mint például a kétmagos 1,7 GHz-es processzor, a Quad-stream Wave 2 WiFi és a MU-MIMO, négy külső nagy teljesítményű antennával, agresszív és félelmetes házba építve.

A Netgear Nighthawk Pro Gaming SX10 10G/Multi-Gig LAN switch (GS810EMX), a 2018-as CES Innovációs Díjának nyertese, követi a Nighthawk S8000-t, és olyan fejlett 10G csatlakozóval rendelkezik, amely a QoS technológiával rangsorolja a streameket a játék gyorsításához. A Nighthawk Pro Gaming SX10 switch stabil vezetékes sebességet biztosít. Két auto-adaptív 10 Gigabit/Multi-Gigabit porttal, zökkenőmentes adatátvitellel, öt különféle csatlakozási sebességet kezel, melyeket automatikusan felismer: 100Mbps, 1Gbps, 2.5Gbps, 5Gbps vagy 10Gbps. A link aggregációval a switch elérheti a 20 Gbps-os adatátviteli sebességet egy Nighthawk Pro Gaming SX10 switch és a hálózati eszközök között, mint például egy Netgear ReadyNAS® hálózati adattároló. A switch egyik legfontosabb szoftveres funkciója, a Gaming Dashboard, ahol áttekinthetjük a hálózati forgalmat, a portok működését, hogy a teljes környezetet a játékhoz tudjuk optimalizálni.