A NETGEAR bejelentette az Arlo® Baby Smart HD bébiőrt (ABC1000),  ami kompatibilis az Apple HomeKit™ rendszerrel. Miután egyszerűen párosítottuk, az iOS eszközökkel a szülők elérhetik az Arlo Baby innovatív funkcióit, az Apple Home alkalmazásból a gyermek felügyeletéhez.

A népszerű Apple HomeKit keretrendszer az iOS eszközökön keresztül lehetővé teszi a szülőknek, hogy könnyen kezelhessék az intelligens otthoni eszközeiket az iPhone® vagy iPad® készülékekről. Miután hozzáadtuk az Arlo Baby kamerát, az megjelenik az Apple Home alkalmazásban az iOS készüléken, a többi HomeKit kompatibilis otthoni kiegészítővel együtt. Az Apple Home alkalmazás minden iOS klienssel elérhető, így könnyedén és biztonságosan kezelhetjük a HomeKit-kompatibilis tartozékokat, például az Arlo Baby kamerát. Ingyenesen letölthető az Apple App Store-ból, az Apple Home alkalmazás szintén a legfrissebb iPhone és iPad alkalmazásokat integrálja.

Az Apple Home alkalmazáson keresztül elérhető Arlo Baby funkciók közé tartozik:

  • Az élő stream megtekintése a babáról az Arlo Baby kamerán keresztül,
  • Kétirányú hang továbbítás, a baba és a kamera közelében lévő emberek kommunikációjához,
  • Az Arlo Baby által továbbított képek gyors megtekintése, amikor a kamera utoljára volt aktív
  • Hangvezérléssel megkérhetjük Sirit, hogy mutassa meg a kamera élő képét,
  • Távolról érhetjük el a kamera élő képét és hangot, kétirányú kommunikációt kezdeményezhetünk, ha iPad vagy Apple TV (4. generációtól) eszközeink vannak.

 

A 2018 CES Innovációs Díjának nyerteseként, az Arlo Baby Smart HD kamera messze túlmutat a hagyományos babaőr rendszereken, hogy az elfoglalt szülők megőrizhessék a család biztonságát és nyugalmát. Ez a „minden az egyben” kamera ötvözi a kristálytiszta 1080p HD videót, a fejlett éjjellátó képességeket, a kétirányú kommunikációt, a környezeti levegőminőség ellenőrzést, a zenét és a hangot és a szabályozható éjszakai fényeket. Az Arlo elemzési rendszere valós idejű, testreszabható figyelmeztetéseket jelenít meg mozgás, vagy hang észlelésekor, és akár felismeri a baba sírásának hangját. A beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően szükség esetén mozgathatjuk is az Arlo Baby kamerát. A 7 napos ingyenes felhőtárhellyel, szinte bármit visszanézhetünk. Az Arlo Baby-t kedves kis állat maszkokba is elhelyezhetjük, legyen az akár egy nyuszi, egy cica, vagy kiskutya, amellyel barátságos kinézetet adhatunk neki. Az Arlo Baby 249,99 USD javasolt végfelhasználói ártól kapható

Látogassa meg az Arlo.com weboldalt az Arlo Baby kamerákkal és kiegészítőkkel kapcsolatos információkért, valamint az egyéb Arlo Smart Home Security kamerákért és rendszerekért.